Θέσεις Εργασίας

Δήμος Παλλήνης προσλήψεις: 16 νέες θέσεις εργασίας

Δήμος Παλλήνης προσλήψεις: 16 νέες θέσεις εργασίας
Δήμος Παλλήνης προσλήψεις: Προσλήψεις 16 ΥΕ εργατών πυρασφάλειας και τεσσάρων (4) ΔΕ Οδηγών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών

Δήμος Παλλήνης προσλήψεις:Ο Δήμος Παλλήνης με απόφαση Δημάρχου θα προσλάβει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, από τους υποψηφίους που θα έχουν υποβάλλει αίτηση μέσα στο χρονικό όριο των 8 ημερών που ορίζει η παρούσα Ανακοίνωση.

Προσληφθέντες που αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται από άλλους Υποψηφίους. Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από Δευτέρα 11 Μαΐου έως και Δευτέρα 18 Μαΐου να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν μετά των συνημμένων δικαιολογητικών ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο e-mail: [email protected].

Δείτε εδώ την προκήρυξη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments