Lifestyle

Αντώνης Σρόιτερ στα “Μεσάνυχτα”: H σπάνια αναφορά στην οικογένειά του και η ενασχόληση με τη δημοσιογραφία

Αντώνης Σρόιτερ στα “Μεσάνυχτα”: H σπάνια αναφορά στην οικογένειά του και η ενασχόληση με τη δημοσιογραφία
Αντώνης Σρόιτερ στα "Μεσάνυχτα": Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, μεταξύ των άλλων και στο λόγο που θέλει να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι.

Αντώνης Σρόιτερ στα “Μεσάνυχτα”: Στο πλατό της εκπομπής “Μεσάνυχτα” της Ελεωνόρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαΐου ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος ο οποίος μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για την οικογένεια του αλλά και για την απασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Αναφορικά με την προσωπική ζωή και την οικογένεια ο  δημοσιογράφος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν εκείνες πλησιάσουν τα 13 τους έτη! Αναλυτικά τι ανέφερε: «Με τα δικά μου κορίτσια δε παίζουμε με τις κούκλες, παίζουμε ξύλο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω. Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς.

Γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος. Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου να τον έχεις από κοντά κλπ”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε;” Δε ξέρω, τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση. Σε αυτή τη φάση που τα παιδιά είναι πολύ μικρά, είμαι εγώ πιο αυστηρός από τη μαμά τους», είπε o Αντώνης Σρόιτερ.

Παράλληλα ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μοιράστηκε με τη Ελεωνόρα Μελέτη μια τυπική ημέρα του, η οποία ξεκινάει στις 11 το πρωί και τελειώνει στις 11 το βράδυ, ενώ σε ό,τι αφορά τον ίδιο, «αν υπάρχει ένα καλό από την πανδημία κέρδισα λίγο χρόνο να κάτσω σπίτι τις ώρες που δεν ήμουν στη δουλειά, επειδή τελείωσαν όλες οι άλλες υποχρεώσεις. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την οικογένειά μου, είναι καλοί άνθρωποι. Ειδικά για κάποιον που φεύγει από το σπίτι, είναι ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Συμπάσχω και με όσους κλείστηκαν με μικρά παιδιά στο σπίτι για πολλές ώρες, οπότε μπορώ να καταλάβω τις μητέρες και τους πατεράδες που είχαν μια έντονη επαγγελματική ζωή και ξαφνικά βρέθηκαν κλεισμένοι στο σπίτι με τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο»

Τέλος ο ίδιος δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί πως έχει πολλές τύψεις που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να βλέπει πολλές ώρες τις κόρες του, δηλώνοντας πως αυτό που περιμένει πάντα είναι τα Σαββατοκύριακα. «Αυτό το διάστημα μου έδωσε την ευκαιρία να καλύψω πολύ χαμένο χρόνο και θα μου κακοφανεί όταν θα επιστρέψουμε σε μια καθημερινότητα που τα παιδιά θα είναι στο σχολείο και εγώ στα γνωστά μου 12ωρα, αλλά έτσι είναι η ζωή» καταλήγει ο κ. Σρόιτερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments