Πολιτική

Ελληνίδα βουλευτής δήλωσε εισόδημα 10 λεπτά – Δείτε ποια είναι

Ελληνίδα βουλευτής δήλωσε εισόδημα 10 λεπτά – Δείτε ποια είναι
Τα πόθεν έσχες δόθηκαν στην δημοσιότητα χθες Δευτέρα. και το συγκεκριμένο προκάλεσε αίσθηση.

Άλλος δήλωσε εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, άλλος καταθέσεις εκατομμυρίου, ένας άλλος αγόρασε 8 ακίνητα κι όμως μεταξύ των βουλευτών υπήρχε και μια εκπρόσωπος του ελληνικού λαού που δήλωσε μόλις 0,10 λεπτά του ευρώ. Πρόκειται για την κυρία Κατερίνα Μονογιού βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας η οποία στο πόθεν έσχες της δήλωσε ως μοναδικό εισόδημα 0,10 λεπτά του ευρώ από τόκους καταθέσεων για τη χρήση του 2018, ενώ οι συνολικές καταθέσεις της έφταναν τα 472,10 ευρώ.

Την ώρα λοιπόν που ο ευρωβουλευτής του Σύριζα Δημήτρης Παπαδημούλης δηλώνει καταθέσεις στο σύνολο των τραπεζικών του λογαριασμών άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ και αγορά 8 ακινήτων ή ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος που δήλωσε πάνω από 400.000 ευρώ στην γερμανική Τράπεζα Deutsche Bank εμφανίζεται το πόθεν έσχες της κυρίας Μονογιού το οποίο εμφανίζει το πενιχρό ποσό των 0,10 λεπτών του ευρώ.

Ο «χλιδάτος» γάμος με τη Rolls-Royce

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η Κατερίνα Μονογυιού και ο σύντροφος της ζωής της Χάρης Μαριόλης τον Οκτώβριο του 2016 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ο γάμος τους ήταν «παραμυθένιος» και τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά της Μυκόνου. Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ έφτασε στην εκκλησία με μία Rolls-Royce Silver Shadow, ενώ την ουρά του νυφικού της κράτησαν 9 παράνυφες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments