Video

Βασιλική Μιλλούση: Το στήριγμα του Λευτέρη Πετρούνια

Βασιλική Μιλλούση: Το στήριγμα του Λευτέρη Πετρούνια
Βασιλική Μιλλούση: Η γνωστή αθλήτρια φιλοξενήθηκε μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω ξεδιπλώνοντας την κοινή τους ζωή αλλά και όλα όσα έχουν ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στον πρωταθλητισμό.

Βασιλική Μιλλούση: Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκαν καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας, στο Ενώπιος Ενωπίω. Οι δύο Ολυμπιονίκες συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου και, μέσα σε όλα, αναφέρθηκαν στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας όπου έμειναν στο σπίτι μαζί με την κορούλα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε χαρακτηριστικά πως “καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου”.

Στην ίδια επιλεκτική τηλεοπτική συνέντευξη του ερωτευμένου ζευγαριού, η Βασιλική Μιλλούση πρόδωσε με χαμόγελο πως “το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί”.

“Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο” πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Λευτέρης Πετρούνιας για την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση.

&nbsp

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments