Αθλητισμός

Ντέλε Άλι: Τον λήστεψαν και τον ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι του

Ντέλε Άλι: Τον λήστεψαν και τον ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι του
Ντέλε Άλι: Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού μέσα στο ίδιο του το σπίτι έπεσε ο Ντέλε Άλι. Η υπόθεση θυμίζει παρόμοια επίθεση στον Γιαν Βερτόνγκεν.

Ντέλε Άλι: Φαίνεται πως μια συμμορία έχει βάλει στο στόχαστρο τους παίκτες της Τότεναμ. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του διεθνούς Άγγλου μεσοεπιθετικού, Ντέλε Άλι, τον ξυλοκόπησαν και άρπαξαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Ο παίκτης της Τότεναμ είχε καλέσει τη σύντροφό του και κάποιους φίλους του στο σπίτι του για να παίξουν μπιλιάρδο και να διασκεδάσουν.

Όμως, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του 24χρονου άσου, απείλησαν με μαχαίρι όσους βρίσκονταν εκεί, χτύπησαν τον παίκτη των «πετεινών» και έκλεψαν κοσμήματα αξίας χιλιάδων λιρών. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 13ης Μαΐου, με τη βρετανική Αστυνομία να πιστεύει πως ήταν προμελετημένη η κίνηση των δραστών. Πού βασίζει κάτι τέτοιο; Τον περασμένο Μάρτιο είχε γίνει αντίστοιχο χτύπημα στο σπίτι του Βέλγου αμυντικού της ομάδας, Γιαν Βερτόνγκεν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, είναι φυσικό όλοι οι παίκτες του αγγλικού συλλόγου να ανησυχούν αφού μια σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments