Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Συγγρού – Κλειστές Λεωφόρος Αμαλίας και Πανεπιστημίου

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Συγγρού – Κλειστές Λεωφόρος Αμαλίας και Πανεπιστημίου
Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς στην πρωτεύουσα με κεντρικούς δρόμους της πόλης να είναι αυτή τη στιγμή πραγματικά απροσπέλαστοι.

Κίνηση στους δρόμους: Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα δημιουργεί τα γνωστά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας. Αυτή τη στιγμή αρκετές από τις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας παρουσιάζουν αυξημένοι κυκλοφορία. Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώνονται στους δρόμους που οδηγούν στα Προπύλαια, με τους εκπαιδευτικούς αυτή την ώρα να πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υπουργείου Παιδείας.

Κλειστές είναι αυτή την ώρα Αμαλίας – Πανεπιστημίου, λόγω εκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στα Προπύλαια, με αποτέλεσμα να καταγράφεται μεγάλο μποτιλιάρισμα επί της λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος Συγγρού – Φιξ. Η εκτροπή της Συγγρού υλοποιείται από την Αθανασίου Διάκου. Μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στην Αρδηττού, στο ρεύμα ανόδου. Οι συγκεκριμένοι δρόμοι αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται απροσπέλαστοι, με τους οδηγούς να καλούνται να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν την αντίθεσή τους στην τροπολογία Κεραμέως για την αναμετάδοση μαθημάτων, εκφράζοντας ισχυρές επιφυλάξεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ τονίζουν τον αντιεκπαιδευτικό και αντιπαιδαγωγικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments