Ελλάδα

Πειραιάς λιμάνι: Αυτοκίνητο με δύο επιβάτες έπεσε στο λιμάνι

Πειραιάς λιμάνι: Αυτοκίνητο με δύο επιβάτες έπεσε στο λιμάνι
Πειραιάς λιμάνι: Παραλίγο τραγωδία στον Πειραιά, καθώς δύο νεαρά παιδιά βρέθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο βυθό του λιμανιού.

Πειραιάς λιμάνι: Ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες βούτηξε στο λιμάνι μπροστά στην πύλη Ε1. Στο όχημα μετέβαιναν δύο νεαρά παιδιά ηλικίας 22 και 18 αντίστοιχα, τα οποία για καλή τους τύχη πρόλαβαν να βγουν από το όχημα.

Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στη περιοχή στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγός και η 18χρονη συνοδηγός του είχαν εξέλθει από το όχημα που βυθίστηκε. Στο λιμάνι του Πειραιά έφθασε άμεσα και το ΕΚΑΒ μεταφέροντας τους δύο τραυματίες στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά.

Ο 22χρονος και η 18χρονη κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το όχημα το οποίο βρέθηκε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα ανακρίνοντας πρώτα τα δύο νεαρά παιδιά προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση. Για την ανάκληση του οχήματος χρειάστηκε η χρησιμοποίηση γερανοφόρου οχήματος, το οποίο έβγαλε το αυτοκίνητο από τη θάλασσα λίγη ώρα αργότερα.

Τα δύο νεαρά παιδιά είχαν άγιο καθώς κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το όχημα και να γλιτώσουν τα χειρότερα. Ωστόσο ουδείς ακόμη γνωρίζει τον λόγο που συνέβη το περιστατικό, με την αστυνομία να διενεργεί έρευνα προκειμένου να λύσει το μυστήριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments