Ελλάδα

Αυτός είναι ο “δράκος” της Κέρκυρας

Αυτός είναι ο “δράκος” της Κέρκυρας
Είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Άφαντος παραμένει ο 47χρονος από την Κέρκυρα που κατηγορείται από μια 34χρονη, ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της για 48 ώρες και τη βίαζε. Ο άνδρας, που στο παρελθόν εξέτισε ποινή φυλάκισης για βιασμούς τουριστριών και αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου, αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές χωρίς έως τώρα αποτέλεσμα.

Το τελευταίο ίχνος ζωής του «δράκου» της Κέρκυρας, ήταν η – ανορθόγραφη – ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, το πρωί της 9ης Μαΐου, οπότε και εξαφανίστηκε. «Αυτοί που πρέπει να ξέρετε, ξέρετε. Οι υπόλοιπη το νου σας πηρα τσεκούρι φύγετε», έγραφε, απειλώντας όσους τον αναζητούν.

Μερικές ώρες πριν, είχε γράψει. «Αν έχω πρόβλημα αύριο όπως ξέρετε όλοι ή Αλβανοί που είστε από λευκίμη μέχρι κάβο και γύρω χωριά απλά φύγεττε τίποτα άλλο με ξέρετε καλά καλημέρα σας μ…». Η 34χρονη που τον κατηγόρησε ότι τη βίασε, έχει καταγωγή από την Αλβανία.

Ο καταζητούμενος στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί από τα βρετανικά ταμπλόιντ ως το «τέρας του Κάβου», καθώς είχε καταδικαστεί για το βιασμό νεαρών Αγγλίδων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στην Κέρκυρα. «Μου μιλούσε ήρεμα και μετά με βίαζε. Συνολικά με βίασε έξι φορές. Μου έλεγε με σπαστά αγγλικά “δεν είναι και τόσο φοβερό, δεν είμαι κακός άνθρωπος, αν δεν αντιστέκεσαι θα είναι καλύτερα”» είχε καταθέσει τότε ένα από τα θύματά του.

Το pagenews δημοσιεύει φωτογραφία του καταζητούμενου στην οποία φαίνεται και ένα μαχαίρι με μεγάλη λάμα. Είναι αυτό που χρησιμοποίησε για να ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να βιάσει την 34χρονη από την Αλβανία, όπως η ίδια έχει καταγγείλει;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments