Lifestyle

Μπέτυ Λιβανού: Δεν τα πηγαίνω καλά με τη δημοσιότητα – Έγινα αγοραφοβική

Μπέτυ Λιβανού: Δεν τα πηγαίνω καλά με τη δημοσιότητα – Έγινα αγοραφοβική
Μπέτυ Λιβανού: Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια του μόντελινγκ, του Φίνου, αλλά και τον ρόλο της ως παρουσιάστρια.

Μπέτυ Λιβανού: Η σπουδαία ηθοποιός φιλοξενήθηκε χθες βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show». Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο για τον οποίο σπάνια δίνει συνεντεύξεις. «Γενικά με τη δημοσιότητα δεν τα πάω καλά, ίσως γιατί απέκτησα ξαφνική δημοσιότητα, θυμάμαι από τα πρώτα χρόνια, βγαίναμε το βράδυ έξω κι έψαχνα να βρω ένα μαγαζί που να μην έχει κόσμο, έγινα λίγο αγοραφοβική», είπε ενώ αποκάλυψε πώς από μοντέλο διαφημίσεων έγινε ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, η εν λόγω συνέντευξη έγινε πριν από την καραντίνα, όμως μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια του μόντελινγκ, του Φίνου, αλλά και τον ρόλο της ως παρουσιάστρια.

Η ηθοποιός είπε: «Για ένα χρόνο δούλευα ως μοντέλο. Ο Φίνος με είδε σε ένα τηλεοπτικό σποτ που διαφήμιζα τσιγάρα. Έχω κάνει κι άλλες διαφημίσεις. Μου πρότεινε να γίνω πρωταγωνίστρια. Έτσι ξεκίνησαν όλα! {…}Το καλάμι δεν το καβάλησα ποτέ. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι ήμουν σε μια ρόδα που γύριζε συνέχεια. Σταμάτησε κάποια στιγμή. Τρία χρόνια μετά το συμβόλαιο μου με τον Φίνο, έκλεισε. Εγώ τον έκλεισα! Δεν στο έχουν πει αυτό;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ταινίες της, τονίζοντας ότι: «Δεν βλέπω τις ταινίες μου. Δεν έχω ενδιαφέρον να τις δω πια. Ίσως δω από κάποια κάτι λίγο, αλλά ως εκεί. Δεν έχω αρχείο με τις ταινίες μου, ούτε με φωτογραφίες, δεν έχω τίποτα!». Τέλος, μίλησε για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας πως υπήρχε μια εποχή που παρουσίαζε τρεις εκπομπές την εβδομάδα, όμως δεν της άρεσε καθόλου!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments