Πολιτισμός

Slipknot κορωνοϊός: Ακύρωσαν όλη την περιοδεία τους

Slipknot κορωνοϊός: Ακύρωσαν όλη την περιοδεία τους
Slipknot κορωνοϊός: Το Αμερικανικό συγκρότημα πήρε την απόφαση να ακυρώσει ολόκληρη την περιοδεία του εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας.

Slipknot κορωνοϊός: Η εξάπλωση της πανδημίας επηρέασε άμεσα στον χώρο του θεάματος. Από τη στιγμή που οι συναθροίσεις πολλών ανθρώπων σε έναν χώρο είναι απαγορευτικές, είναι αδύνατο να γίνουν άμεσα συναυλίες και μεγάλα φεστιβάλ. Δεν είναι τυχαίο ότι το ένα μετά το άλλο τα μεγάλα event του καλοκαιριού ανακοινώνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος.

Μια από τις μπάντερ που πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ακύρωση των ζωντανών εμφανίσεων είναι οι Slipknot. Συγκεκριμένα η μπάντα ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει καμία συναυλία τους μέσα στο 2020. Έτσι δεν θα πραγματοποιηθούν τα Knotfest Roadshow, Knotfest UK και Knotfest At Sea αλλά και οι μεμονωμένες συναυλίες που είχαν προγραμματισμένες από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι μέσα στις συναυλίες που ακυρώθηκαν ήταν και αυτή στην Αθήνα. Οι Slipknot ήταν προγραμματισμένο να έρθουν στη χώρα μας το καλοκαίρι στα πλαίσια του Realease Festival που έχει ήδη ανακοινώσει όμως ότι η φετινή έκδοση του φεστιβάλ ακυρώνεται. Το συγκρότημα ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό λογικά μέσα στο 2021.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που ανέβασαν στα Social Media

Slipknot: Η πορεία τους

Οι συντελεστές του συγκροτήματος γνωρίστηκαν μέσω της τοπικής μουσικής σκηνής. Έτσι μπήκαν στο συγκρότημα οι γνωστοί τους Anders Colsefni (τραγούδι) και Donnie Steele (κιθάρα). Λίγο μετά την συνεργασία τους, ο Gray κάλεσε τον Joey Jordison επειδή το συγκρότημα θέλησε να πειραματιστεί με έναν επιπλέον ήχο κρουστών. Τελικά ο Joey συμμετείχε στο συγκρότημα ως κύριος ντράμερ εκτοπίζοντας τον Shawn στα προσαρμοσμένα κρουστά. Επιπλέον, ο Anders συνέβαλε στα κρουστά παραμένοντας ο κύριος τραγουδιστής. Το συγκρότημα εγκαταστάθηκε στο υπόγειο του Anders για να “ανακαλύψει” τον ήχο του και να τον βελτιώσει. Αργότερα ζήτησαν από τον Josh Brainard να συμμετέχει ως δεύτερος κιθαρίστας και τα μέλη έφτασαν τα 6.

Το συγκρότημα ξεκίνησε τις πρόβες με το όνομα Meld. Συνεχίζοντας την εξέλιξη του, το συγκρότημα, μετά από πρόταση του Joey, άλλαξε το όνομά του σε Slipknot (όπως και ένα από τα τραγούδια τους). Στα χρόνια που ακολούθησαν υπήρξαν πολλές αλλαγές για τους Slipknot, με τους Donnie Steele (κιθάρα), Anders Colsefni (φωνητικά) και Josh Brainard (κιθάρα) να αποχωρούν και με τους Sid Wilson (σκρατς πικάπ), Chris Fehn (κρουστά), Jim Root (κιθάρα), Craig “133” Jones (δειγματοληψία), Mick Thomson (κιθάρα) και Corey Taylor (φωνητικά) να συμπληρώνουν την τελική μορφή του εννεαμελούς συγκροτήματος. Κύρια γνωρίσματα των Slipknot είναι οι μάσκες και γενικά η εμφάνισή τους, το επιθετικό μουσικό τους στυλ και οι χαοτικές τους ζωντανές εμφανίσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments