Αθλητισμός

ΑΕΚ Τσιγκρίνσκι: Ο κορωνοϊός τους φέρνει πιο κοντά

ΑΕΚ Τσιγκρίνσκι: Ο κορωνοϊός τους φέρνει πιο κοντά
ΑΕΚ Τσινγκρίνσκι: Φαίνεται πως ο κορωνοϊός έφερε πιο κοντά την ΑΕΚ με τον Ουκρανό στόπερ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

ΑΕΚ Τσινγκρίνσκι: Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, όλοι μιλούσαν για το social distancing. Μόνο που φαίνεται ότι αυτό δεν ίσχυσε για την ΑΕΚ και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Σύμφωνα με το Sportime της Παρασκευής, που να τρέχει τώρα ο Ουκρανός να βρίσκει συμβόλαιο, που να βρει η «Ένωση» τέτοια σιγουριά για όσα παιχνίδια παίξει. Οπότε, ακόμη και με pay per play – λέω εγώ τώρα… – τα βάζουνε κάτω και τα γεφυρώνουν αυτά (και τα ποσά… ) που ως τώρα τους χωρίζανε. Αυτά αναφέρει η στήλη Agent της αθλητικής εφημερίδας για τον δυναμικό και έμπειρο αμυντικό.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του 33χρονου Ουκρανού στόπερ λήγει το καλοκαίρι, όπως συμβαίνει και με τις περιπτώσεις των Νίκλας Χουλτ και Βίκτωρα Κλωναρίδη, των οποίων επίσης τα συμβόλαια εκπνέουν. Σύμφωνα με το Gazzeta, από τη μεριά του παίκτη υπάρχει μια θετική διάθεση για να παραμείνει στην Ένωση. Ανεξάρτητα πάντως από την οριστική απόφαση και από το αν πέσουν οι υπογραφές της ανανέωσής του στο τέλος, η παρουσία του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδωσε πολλά, με την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδου. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς, σίγουρα θα έδινε πολλά περισσότερα. Αλλά αν ήταν απολύτως υγιής, δεν θα ερχόταν και στην Ελλάδα, θα πει κάποιος άλλος…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments