Αθλητισμός

Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός Ίντερ: Η ιταλική ομάδα μίλησε με το «τριφύλλι» για τον 18χρονο

Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός Ίντερ: Η ιταλική ομάδα μίλησε με το «τριφύλλι» για τον 18χρονο
Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός Ίντερ: Οι Ιταλοί ενημέρωσαν τον Παναθηναϊκό ότι έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός Ίντερ: Με έγγραφό της, η Ίντερ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι έχει προχωρήσει σε επαφές με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον 18χρονο δεξιό μπακ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Να αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που ο νεαρός αμυντικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, οι «νερατζούρι» δεν ήταν υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά το έκαναν έτσι ώστε να είναι σωστοί και τυπικοί. Το ίδιο έκανε, για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Φραν Βέλεθ, όταν οι «πράσινοι» ενημέρωσαν επίσημα την πλευρά του Άρη.

Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, της Ίντερ και του 18χρονου παίκτη, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κερδίσει 350-400.000 ευρώ ως τροφεία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Μόνο ένας τρόπος φαίνεται να υπάρχει για να μην φύγει ο Βαγιαννίδης για την ίντερ. Να γίνει άμεσα ραντεβού ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο και την πλευρά του παίκτη και να προκύψει συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου. Πάντως, μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια τέτοια ένδειξη.

Ο Βαγιαννίδης προέρχεται από τις Ακαδημίες του «τριφυλλιού», μετρώντας τέσσερα γκολ σε 15 αγώνες με την Κ19 του συλλόγου, ενώ είχε ένα γκολ και μία ασίστ σε δύο αγώνες με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα και έχει όλα τα φόντα να βελτιωθεί πολύ περισσότερο.

Δείτε τον εν δράσει

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments