Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Προς Ιταλία ο 19χρονος – Ψάχνουν μπακ οι “πράσινοι”

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Προς Ιταλία ο 19χρονος – Ψάχνουν μπακ οι “πράσινοι”
Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Έτοιμο να κάνουν "Ιταλό" τον Γιώργο Βαγιαννίδη φαίνεται πως είναι αρκετοί σύλλογοι στη γειτονική χώρα.

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει με το “τριφύλλι” στο στήθος ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Αυτό γιατί ο 19χρονος Έλληνας δεξιός μπακ φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία. Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα που θέλουν τον “πράσινο” να αποχαιρετά τον Γιώργο Δώνη και τους συμπαίκτες του όλο και φουντώνουν. Μένει λοιπόν να δούμε αν όντως πει “αντίο”.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Ίντερ να του έχει κάνει επίσημη πρόταση.

Με έγγραφό τους οι Μιλανέζοι ενημερώνουν τον Παναθηναϊκό ότι έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον Βαγιαννίδη προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Σημειώνεται, πως σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κερδίσει 350-400.000 ευρώ ως τροφεία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Την ίδια ώρα, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», γράφει τα καλύτερα για τον παίκτη:

«Την περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος γεννήθηκε το 2001, εξετάζει η Ίντερ. Το τμήμα σκάουτινγκ των “νερατζούρι” έχει εντυπωσιαστεί θετικά από τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά κύριο λόγο αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον πλήρες μπακ-χαφ που η Ίντερ θα μπορούσε να αποκτήσει χωρίς να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό. Είναι ένας παίκτης με δυνατότητες στο ένας εναντίον ενός, ντριμπαδόρολος και μπορεί να πέσει στα δύσκολα για την ομάδα και τους συμπαίκτες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα θα χρειαστεί μεγαλύτερο ρυθμό και για το ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά έχει όλα όσα χρειάζεται για να καταπλήξει τον Κόντε. Μοιάζει σε κάποια στοιχεία με τον Βασίλη Τοροσίδη».

Οι εξελίξεις αυτές ωστόσο, όπως είναι φυσικό προβληματίζουν τον Παναθηναϊκό. Εφόσον η ιστορία του Βαγιαννίδη έχει αίσιο τέλος και ο ποδοσφαιριστής μετακομίσει στην Ιταλία, το “τριφύλλι” θα ξεμείνει από δεξιούς μπακ. Υπενθυμίζεται, πως στις αρχές Μαΐου ανακοινώθηκε πως ο Κώστας Αποστολάκης αποχαιρέτησε το Κορωπί καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ. Οι “πράσινοι” λοιπόν, σύμφωνα και με την Sportday, θα αναγκαστούν να βγουν στη γύρα για μπακ. Κάποιοι στο σύλλογο κάνουν ήδη δεύτερες σκέψεις για τον Γιόχανσον. Όχι όμως ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δε θα μπει σε διαδικασία ονοματολογίας, για τις κινήσεις που θα γίνουν το εφετινό καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments