Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας τράκαρε με τον γιο του και σκοτώθηκε

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας τράκαρε με τον γιο του και σκοτώθηκε
Αλεξανδρούπολη: Οικογενειακή τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη. Πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ύστερα από μετωπική σύγκρουση με τον γιο του.

Αλεξανδρούπολη: Στο πένθος έχει βυθιστεί από το μεσημέρι η Αλεξανδρούπολη, μετά τον θάνατο ενός 68χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, στο 13ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης – Φέρων. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως πρόκειται για συμβάν ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Μετά από την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ΙΧ και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε ελαφρά τραύματα. Επιτόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ και η τροχαία. Η σορός του ανδρός μεταφέρθηκε στο ΠΓΝA.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Αλεξανδρούπολης.

Νεκρός 85χρονος μετά από τροχαίο στο Αίγιο:

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όμως το μεσημέρι της Παρασκευής και στο Αίγιο και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Αιγιαλέως και Μελετοπούλων, έξω από το Επισκοπείο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα λευκό ΙΧ που οδηγούσε 85χρονος από το Διακοπτό, κινούνταν επί της οδού Μελετοπούλων και περνώντας τη διασταύρωση, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα γκρι αυτοκίνητο που ανέβαινε την Αιγιαλέως.

Από τη σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα κόλλησαν στο απέναντι πεζοδρόμιο, με τον οδηγό του γκρι αυτοκινήτου να βγαίνει αμέσως από το όχημά του χωρίς τραύματα. Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως ο 85χρονος είχε χάσει τη ζωή του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του πιθανότατα προκλήθηκε από παθολογικά αίτια, τα οποία θα διευκρινιστούν μετά τη νεκροψία – νεκροτομή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments