Lifestyle

Κόνι Μεταξά: H τραγουδίστρια ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Κόνι Μεταξά: H τραγουδίστρια ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη
Κόνι Μεταξά: Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο σόου του OPEN, Just the 2 of Us.

Κόνι Μεταξά: Έχει απασχολήσει πολλάκις με τις εκρηκτικές της εμφανίσεις. Η ίδια ξέρει πως προκαλεί και το απολαμβάνει. Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά, την κόρη του τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή, η οποία έχει καταφέρει να χτίσει τον δικό της μύθο στην ελληνική σόουμπιζ. Το καλλίγραμμο κορμί της και… τρέλα που κουβαλάει την έχουν κατατάξει ανάμεσα στα μεγαλύτερα fashion icon της χώρας.

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά. Φοίτησε στο ιδιωτικό ελληνικοβρετανικό σχολείο “Campion” και έπειτα, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική και θεατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε “Κόνι Μεταξά” διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικανοί. Το 2011, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (ως Connie Pantazis). Το 2013, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της.

Φέτος την απολαμβάνουμε στην μικρή οθόνη, καθώς λαμβάνει συμμετοχή στο τηλεοπτικό σόου του καναλιού OPEN, όντας παρτενέρ του χορογράφου Τάσου Ξιαρχού στο Just the 2 of Us. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και στο Instagram, εκεί όπου οι χιλιάδες άνδρες θαυμαστές της περιμένουν πως και πως το επόμενο χτύπημα της, αφού οι φωτογραφίες της χτυπούν… κόκκινο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments