Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, η σκέψη γίνεται αντικειμενική, θα υπάρξει αυτοπεποίθηση και δυναμισμός. Ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής. Τα συμβάντα θα ενθαρρύνουν για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, θα υπάρξει συνεννόηση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και για διαπραγματεύσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο είναι μία θετική όψη, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση, θα υπάρχει ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία, δεν θα υπάρχει σταθερότητα στις απόψεις και στις επιθυμίες.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments