Video

“Ήμουν και εγώ Ομόνοια” λέει η …Κατερίνα Λέχου

“Ήμουν και εγώ Ομόνοια” λέει η …Κατερίνα Λέχου
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τα εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας.

Η εφευρετικότητα και το χιούμορ των Ελλήνων είναι δεδομένο ειδικά όταν πρόκειται να καυτηριάσουν ένα γεγονός που έχει και την πολιτική χροιά του. Η απόφαση του δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη να πραγματοποιήσει το άνοιγμα της πλατείας Ομονοίας με εκατοντάδες κόσμου να δίνουν το παρών χωρίς όμως να τηρούν τα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού. Οι εικόνες με το πλήθος γύρω από την πλατεία με το συντριβάνι, σε συνδυασμό με τα διαφημιστικά σποτ της κυβέρνησης που παροτρύνουν τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες με τις συμβουλές τους ειδικούς σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο με τα περισσότερα πυρά να τα δέχεται ο δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη για τον συγχρωτισμό.

Εκτός όμως από τα φαρμακερά και επικριτικά σχόλια υπήρξαν κάποιοι που εκμεταλλευόμενοι το γεγονός έβαλαν την φαντασία τους να δουλέψει και έφτιαξαν και βίντεο το οποίο ανέβασαν στο Youtube και στο facebook, στο οποίο απεικονίζονται εικόνες της πλατείας μαζί με το μήνυμα που λέει η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου για τον συγχρωτισμό σε δημόσιους χώρους. Με τίτλο “το φάντασμα της Λέχου στην Ομόνοια” οι εμπνευστές του βίντεο καυτηριάζουν το χθεσινό συγχρωτισμό στην πλατεία.

Η συγνώμη του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσω facebook ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης απολογήθηκε ζητώντας συγνώμη για τον συγχρωτισμό που παρατηρήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Ομονοίας κατά το άνοιγμά της στους πολίτες. Στο βίντεο που συνόδευε η λεζάντα “Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος”, ο Κώστας Μπακογιάννης εξηγεί, μεταξύ άλλων, τι ακριβώς έγινε, τονίζοντας ότι δεν έγιναν εγκαίνια και πως ο ίδιος έμεινε εκεί για λίγα λεπτά.

“Καλημέρα. Από χθες το βράδυ, διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το άνοιγμα της Ομόνοιας και σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά . Να πούμε λίγο τι έγινε. Προφανώς δεν έγιναν εγκαίνια. Προφανώς δεν έγινε καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις. Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, ίσα ίσα για να δω το συντριβάνι να ανοίγει. Και η Δημοτική Αστυνομία ήταν εδώ. Μάλιστα με μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει τις αποστάσεις.

Έχοντας πει όλα αυτά, κάναμε λάθος, θα πω ότι κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος”.

Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος.

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Freitag, 15. Mai 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments