Ελλάδα

Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης – «Σε 8 χρόνια μπορεί να είναι στη Ρόδο»

Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης – «Σε 8 χρόνια μπορεί να είναι στη Ρόδο»
Δίκη Τοπαλούδη: Οι δράστες της δολοφονίας και του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκαν ομόφωνα από το Δικαστήριο. Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήριας ξέσπασε σήμερα, καθώς πιστεύει ότι μπορεί σε 8 χρόνια να παίρνουν άδεια για να πάνε στη Ρόδο.

Δίκη Τοπαλούδη: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο, μίλησε για τη χθεσινή καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά ξέσπασε λέγοντας ότι οι δράστες θα μπροούν να επισκέπτονται τη Ρόδο μετά από λίγα χρόνια. «Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών» είπε στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, τονίζοντας ότι τα ισόβια θα έπρεπε «να είναι πραγματικά ισόβια».

Πρόσθεσε με σπαρακτικό τόνο ότι: «Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή. Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους, στο υπέροχο νησί τους στη Ρόδο. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου».

Το βίντεο με το ξέσπασμα της κ. Κούλας

Αυτά είπε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, ενώ για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη. Υποστήριξε την εισαγγελέα Αριστοτέλεια Δόγκα λέγοντας ότι: «Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα. Δεν μπορούν να την κακολογούν για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες (τον 23χρονο Ροδίτη Μανώλη Κούκουρα και τον 21χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λουτσάι), αλλά και τους γονείς τους ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Με Μπρεχτ το νέο μήνυμα της εισαγγελέα για την υπόθεση

Η Αριστοτελία Δόγκα ήρθε στο προσκήνιο, καθώς ήρθε πολύ κοντά με την οικογένεια Τοπαλούδη. Άλλωστε, δήλωσε ότι δεν είχε πάψει στιγμή να σκέφτεται την Ελένη παρόλο που δεν την είχε γνωρίσει κοντά ποτέ. Για αυτή την πολύ κοντινή προς την οικογένεια στάση της, επικρίθηκε από κάποιους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που την επαίνεσαν για την ξεκάθαρη στάση της.

Η ίδια μετά τη δίκη και την απόφαση έστειλε νέο μήνυμα αξιοποιώντας αυτή τη φορά λόγια του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Συγκεκριμένα έγραψε ότι: «όταν έρχονται και πέφτουν σαν βροχή τα εγκλήματα, κανείς τότε δεν βγαίνει να φωνάξει Σταματήστε!». Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία του ποιητή στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments