Ελλάδα

Λουτράκι νεκροί: Έψαχναν για λίρες οι τέσσερις άνδρες που έχασαν τη ζωή τους [vid]

Λουτράκι νεκροί: Έψαχναν για λίρες οι τέσσερις άνδρες που έχασαν τη ζωή τους [vid]
Λουτράκι νεκροί: Οι τέσσερις άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για αναθυμιάσεις από την γεννήτρια πετρελαίου.

Λουτράκι νεκροί: Τη ζωή τους έχασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου τέσσερις άνδρες στον χώρο των παλιών αντιαεροπορικών υπογείων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες  οι τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευής την έρευνα για λίρες στο σημείο και αποφάσισαν να πάνε να σκάψουν στο καταφύγιο για να βρουν τον θησαυρό, παίρνοντας μαζί τους όλα τα εργαλεία που χρειαζόντουσαν, μέχρι και μια μηχανή πετρελαίου για φως.

20 μέτρα βάθος

Οι τέσσερις άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για αναθυμιάσεις από την γεννήτρια πετρελαίου, μιας και οι ίδιοι οι διασώστες χρειάστηκε να φορέσουν μάσκες προκειμένου να τους εντοπίσουν. Γύρω από τους νεκρούς ανθρώπους υπήρχαν όλα τα εργαλεία τους μαζί και η πετρελαιομηχανή η οποία πιθανόν να σκότωσε τους άτυχους άντρες αφού σε βάθος 20 μέτρων δεν ανανεωνόταν το οξυγόνο του καταφύγιου.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο διάδρομος του καταφύγιου ήταν επικλινής και οι τέσσερις αρχαιοκάπηλοι το περπάτησαν 20 μέτρα χωρίς να σκεφτούν ότι η γεννήτρια πετρελαίου θα πρέπει να βρίσκεται έξω από το κλειστό χώρο των διαδρόμων του. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες ήταν έτοιμοι να προκαλέσουν έκρηξη σε κάποια σημεία αφού είχαν βάλει καλώδια προκειμένου να βρουν τις λίρες και δύο από αυτούς είχαν ακόμα τα καλώδια στα χέρια τους.

Οι τέσσερις άνδρες κατά προσέγγιση ήταν ηλικίας από 35 έως και 65 ετών ενώ για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Στον χώρο έχει πάει ιατροδικαστής προκειμένου να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων αντρών ενώ συγγενείς των άτυχων αντρών δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομία.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments