Ελλάδα

Nεκρός στην Ηλεία: Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πυρκαγιά στο σπίτι του

Nεκρός στην Ηλεία: Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πυρκαγιά στο σπίτι του
Nεκρός στην Ηλεία: Η φωτιά στο σπίτι ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Nεκρός στην Ηλεία: Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει σε σπίτι στη Σπιάντζα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrisnews.gr η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκε από τους γύρω κατοίκους της περιοχής, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Παράλληλα, και σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η δεύτερη φορά που ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του ηλικιωμένου με αυτή τη φορά να είναι μοιραία για τον άτυχο άνδρα.  Συγκεκριμένα στις αρχές του μήνα, το μικρό σπίτι στη Σπιάντζα είχε καεί ξανά, με τον ηλικιωμένο να βρίσκεται και πάλι μέσα σε αυτό. Τότε είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα σημείωμα που είχε βρεθεί μέσα στο σπίτι στο οποίο αναγραφόταν η φράση “Άστο να καεί” είχε κινήσει υποψίες για πιθανό εμπρησμό, με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής να διεξάγει έρευνες και αν εξετάζει και το σενάριο του εμπρησμού.

Δείτε τις φωτογραφίες του patrisnews:

Yπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η πυρκαγιά έκαιγε ξερά χόρτα άνωθεν της Περιφερειακής Οδού, στο ύψος του Ευόσμου. Επί τόπου βρέθηκαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με το GRTIMES, η πυρκαγιά ήταν σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τις πολυκατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments