Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [17/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [17/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [17/05/20].

Aστρολόγος: Αστρολόγος σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Όσο ο ζωοδότης πλανήτης είναι στον Ταύρο, είναι η εποχή του χρόνου που φυτεύετε τους σπόρους που θέλετε να καρποφορήσουν. Η πρόθεση είναι η αφθονία και η ασφάλεια. Αργότερα ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αισιοδοξίας με τον Δία από τον Αιγόκερω. Αυτή είναι η προστασία σας!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στους Ιχθύες, που δεν θα κρατήσει για πολύ. Σύντομα θα περάσει στον Κριό και θα σας δώσει το έναυσμα για να κινηθείτε. Αδράξτε τη μέρα και πάρτε τα ηνία της ζωής σας!

Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες από τους 13 Μαΐου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Εδώ ο πολεμιστής πλανήτης αποκαθιστά την αυτοπεποίθηση και την πνευματική σας ηρεμία. Σας βοηθά να επουλώσετε την ψυχή και την αίσθηση εμπιστοσύνης! Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στους Διδύμους μέχρι τις 25 Ιουνίου, ξεκαθαρίζοντας τα πιο καίρια θέματά σας. Αυτή θα σας αποκαλύψει τι έχει πραγματικά αξία!

Την Κυριακή θα είστε γενικά πολύ σταθεροί και σίγουροι σε ό,τι σκοπεύετε να κάνετε. Η μέρα είναι ευνοϊκή για επισκευές, κατασκευές, εκτροφή (γεωργία ή κτηνοτροφία) και άλλα. Αν βάλετε φιλοδοξία και πρακτικότητα στις ενέργειές σας, θα καταφέρετε να κάνετε πρόοδο στα σχέδιά σας. Σήμερα μπορεί να λάβετε ενδιαφέροντα νέα σχετικά με την προηγούμενη δουλειά σας ή τους πρώην συναδέλφους σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Κυριακή αποδεχτείτε ότι η απόδοση των καθημερινών σας καθηκόντων θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από εσάς. Ακολουθήστε τη φυσική πορεία των γεγονότων και επενδύστε την ενέργειά σας σε σημαντικά σχέδια. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για συναισθηματικές και ερωτικές εμπειρίες, για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με ανθρώπους που σας αγαπούν.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα ταξιδέψετε σε κοντινούς προορισμούς για διάφορους λόγους. Ακολουθήστε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να είστε πολύ προσεκτικοί στην οδήγηση. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να ανανεώσετε το σπίτι σας. Η Κυριακή υποδεικνύει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή ένα συμβάν που σχετίζεται με έναν συγγενή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα προσέξτε τα υπάρχοντά σας. Θα θελήσετε να κάνετε κάτι καλό για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά μπορεί να μην έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Σήμερα, μπορεί να λάβετε ευχάριστα νέα που αφορούν τα οικονομικά σας. Θα πληροφορηθείτε κάποιο γεγονός ή προσωπικό δράμα στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε και θα το συζητήσετε με τους φίλους σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments