Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [17/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [17/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [17/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [17/05/20].

Κριός

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε περισσότερα άτομα, ακόμα κι αν πρέπει να το κάνετε on-line. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, εγγραφείτε σε μια σχετική εφαρμογή. Δημιουργήστε ένα εξαιρετικό προφίλ. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας συστήσουν σε κάποιον αδέσμευτο γνωστό τους.

Ταύρος

Έχετε πολλά να προσφέρετε, μην αμφιβάλλετε ποτέ για αυτό. Απλώς έχετε συναντήσει μερικά εμπόδια στον δρόμο προς τον αληθινό έρωτα. Το κατάλληλο άτομο για εσάς είναι κάπου εκεί έξω. Επικεντρωθείτε στο να βελτιώσετε τη ζωή σας και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε μια υπέροχη σχέση.

 Δίδυμοι

Η γλώσσα του σώματος θα δώσει καινούργιο νόημα στην συζήτηση με έναν/μία υποψήφιο/α ερωτικό/ή σύντροφο. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να το κάνετε αυτό μέσω βιντεοκλήσης. Προσπαθήστε, όμως, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα μη λεκτικά μηνύματα και τα υποσυνείδητα σήματα που σας στέλνει. Το πώς λέει κάτι, είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που λέει.

 Καρκίνος

Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε ό,τι αφορά τον έρωτα και θα βρείτε νέους τρόπους για να ανοίξετε κλειστές πόρτες. Οι καλές προθέσεις οδηγούν σε ακόμη καλύτερα πράγματα, ειδικά αν βάλετε άμεσα σε λειτουργία αυτές τις σκέψεις.

 Λέων

Η λαμπερή σας προσωπικότητα είναι ακαταμάχητη για τον/την ξέρετε εσείς ποιον/ποια. Υπάρχει ένας/μία θαυμαστής/θαυμάστριά σας εκεί έξω και η θετική σας διάθεση θα τον/την προσελκύσουν ακόμη περισσότερο στον ιστό της γοητείας σας. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και να αφήσετε στο παρελθόν μια προηγούμενη σχέση. Είναι αλήθεια ότι είχατε έναν στενό δεσμό αλλά οι ζωές τελικά πήραν αντίθετες κατευθύνσεις. Ήρθε η ώρα να το αποδεχτείτε και να ζήσετε στο παρόν.

 Ζυγός

Ήρθε ο καιρός να διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι στην ερωτική σας ζωή. Διαφορετικά θα αρχίσει να μοιάζει με κακόγουστο ριάλιτι σόου. Κρατήστε τα πράγματα απλά και θα διαπιστώσετε ότι όλα θα μπουν στη θέση που πρέπει.

Σκορπιός

Σταματήστε να τρίζετε τα δόντια σας όταν μιλάτε με πιθανά φλερτ. Η αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητη, αν θέλετε να βρείτε -και να διατηρήσετε- μια ερωτική σχέση. Βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε. Γιατί δεν κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από όλα αυτά;

Τοξότης

Δώστε κάτι παραπάνω στην ερωτική σας ζωή, βάζοντας σε όλες σας τις αλληλεπιδράσεις την προσωπική σας πινελιά. Αυτό σημαίνει πράγματα όπως χειρόγραφα σημειώματα αντί για e-mail ή χειροποίητα δώρα αντί για ακριβές αγορές.

Αιγόκερως

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτό το άτομο, ανεξάρτητα από το πόσο γοητευτικό φαίνεται. Αυτό το όμορφο πακέτο κρύβει κάτι αξιόλογο στο εσωτερικό του; Ίσως τελικά αν δεν καταφέρετε να βγείτε μαζί του, να αποδειχθεί προς όφελός σας.

 Υδροχόος

Η αίσθηση του χιούμορ σας είναι γνωστή σε όλους. Αναρωτηθείτε μήπως είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε τα αστεία ως άμυνα για τα συναισθήματα σας. Αν θέλετε να βρείτε την αληθινή αγάπη θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Σκεφτείτε το.

 Ιχθύες

Κάποια άτομα που γνωρίσατε τελευταία φαίνεται να έχουν προοπτικές, αλλά τα πράγματα μεταξύ σας δεν προχώρησαν. Αυτός είναι ο τρόπος που το σύμπαν σας λέει ότι είναι καιρός να δοκιμάσετε κάτι νέο. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας συστήσουν σε άτομα που γνωρίζουν και πιστεύουν ότι θα σας ταίριαζαν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments