Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Τι δήλωσε ο Πιτίνο για το μέλλον του προέδρου του «τριφυλλιού»

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Τι δήλωσε ο Πιτίνο για το μέλλον του προέδρου του «τριφυλλιού»
Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο μέλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προεδρία του Παναθηναϊκού.

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο έχει γνώση της ομάδας και των δυσκολιών που περνάει από τα μέσα. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά πρόκειται να δώσει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο Μάνο Παπαδόπουλο.

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μια δύσκολη κατάσταση, όπως και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Ειδικά αν δεν έχεις οπαδούς στο γήπεδο. Ο Δημήτρης χάνει εκατομμύρια δολάρια. Και δεν υπάρχει καμιά επιχείρηση να χάνεις τόσα πολλά χρήματα. Θαυμάζω τους ιδιοκτήτες των ομάδων της EuroLeague που βάζουν τόσα πολλά χρήματα. Είναι δύσκολο να κρατήσεις το επίπεδο χωρίς φιλάθλους. Η EuroLeague πρέπει να βρει τρόπους για αυτούς τους ιδιοκτήτες. Δεν πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα φύγει αλλά πιστεύω ότι θα δώσει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στον Μάνο και εκείνος θα κοιτάει την επιχείρησή του για να βγάλει χρήματα. Εκεί θα ξοδέψει περισσότερο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά. Ό, τι κι αν γίνει τελικά, αυτό το σενάριο που περιέγραψε ο κόουτς Ρικ είναι μια υπόθεση που «στέκει».

Ο Πιτίνο μίλησε και για τον Νικ Καλάθη και τόνισε: «Ανταλλάζουμε μηνύματα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά. Ξέρω ότι παιδιά όπως ο Παπαγιάννης, ο Παπαπέτρου ή ο Μήτογλου λατρεύουν να παίζουν για τον Παναθηναϊκό. Θα υπάρχουν γενικά μειώσεις, αλλά είναι το τίμημα της εποχής. Και ισχύει και για όλες τις ομάδες».

Να θυμίσουμε ότι για τον Παναθηναϊκό ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα παικτών. Ένας μπασκετμπολίστας από την Ισλανδία έχει μπει στο «τεφτέρι» του Γιώργου Βόβορα. Ο λόγος για τον Μάρτιν Χέρμανσον, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν με την Άλμπα Βερολίνου. Ο 25χρονος γκαρντ είχε 10.9 πόντους και 4.8 ασίστ στη φετινή Ευρωλίγκα, νούμερα ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Ο Ισλανδός γκαρντ μοιράζει το παιχνίδι του ανάμεσα στο σκοράρισμα και τη δημιουργία και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει πολλές ομάδες.

Αν, τελικά, ο Γιώργος Βόβορας λάβει το χρίσμα του πρώτου προπονητή για την επόμενη σεζόν, τότε ο Ισλανδός γκαρντ θα είναι μια από τις περιπτώσεις που θα εξεταστούν σοβαρά να έρθουν στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments