Ελλάδα

Εμπρησμός Αττική: Mπαράζ επιθέσεων σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ

Εμπρησμός Αττική: Mπαράζ επιθέσεων σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ
Εμπρησμός Αττική: Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Νέα Σμύρνη, Κυψέλη, Γαλάτσι, Χαλάνδρι ήταν οι περιοχές που ''λεηλάτησαν" οι δράστες τα ξημερώματα της 18ης Μαΐου, με την πυροσβεστική να δρα στα περιστατικά.

Εμπρησμός Αττική:  Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πυρπόλησαν, από τις 02:00 έως τις 02:30 τα ξημερώματα, αυτοκίνητα και μηχανήματα ΑΤΜ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ στα περιστατικά επιχείρησαν συνολικά 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, έπειτα από σχετική κλήση που δέχτηκαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δράστες “χτύπησαν” στις εξής περιοχές:

  •  Στο Νέο Κόσμο, όπου έβαλαν φωτιά σε 3 οχήματα εταιρείας ταχυμεταφορών, που ήταν σταθμευμένα στην οδό Καλλιρρόης. Σημειώνεται, ότι στη συνέχεια η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε άλλα 2 αυτοκίνητα.
  • Στο Παγκράτι, όπου έκαψαν δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, στη συμβολή των οδών Φρύνης και Ηλιάδου.
  • Στη Νέα Σμύρνη, όπου πυρπόλησαν αυτοκίνητα και ΑΤΜ. Ειδικότερα, 2 οχήματα εταιρείας ταχυμεταφορών, στη συμβολή της Σταδίου με την Ελ.Βενιζέλου, 1 ΑΤΜ στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την οδό Αιγαίου και 1 ακόμη ΑΤΜ στη συμβολή της οδού Παλαιολόγου με την Ομήρου.
  • Στο Γαλάτσι, όπου έβαλαν φωτιά σε 2 οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Αμυκλών.
  • Στην Κυψέλη και ειδικότερα στην οδό Βελβεντού όπου έκαψαν βαν σούπερ μάρκετ.
  • Στο Χαλάνδρι, στην οδό Κώστα Βάρναλη, όπου πυρπόλησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται δε, ότι χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε καταδρομική επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του τουρκικού προξενείου. Μάλιστα, οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ επί της οδού Απ. Παύλου, ενώ σημειώθηκαν εκτεταμένες φθορές σε οχήματα, όπως αναφέρει το GRtimes. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν προσαγωγές από την ΕΛΑΣ, ενώ συνεχίστηκε η αστυνομική επιχείρηση στην Άνω Πόλη με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ. Στο σημείο έσπευσαν και οχήματα της Πυροσβεστικής. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή ήταν αποπνικτική εξαιτίας φωτιάς σε κάδους και ενός αυτοκινήτου που έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Άγνωστοι που συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ενάντια στη χθεσινή επέμβαση της ΕΛΑΣ στην πλατεία Καλλιθέας, κινήθηκαν από την πλατεία προς την οδό Ολυμπιάδος και πέταξαν περίπου 20 μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν στο σημείο, αναφέρει σε δική του ανταπόκριση το thestival.gr. Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα και πυρπόλησαν κάδους, ενώ από τις μολότοφ προκλήθηκαν φθορές σε έξι σταθμευμένα οχήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments