Ελλάδα

Με αυτό το σκίτσο ο Αρκάς τα είπε όλα για τα κιλά που πήραμε στην καραντίνα

Με αυτό το σκίτσο ο Αρκάς τα είπε όλα για τα κιλά που πήραμε στην καραντίνα
Η καραντίνα είναι η αλήθεια πως άφησε στους περισσότερους τα κατάλοιπα της, τα οποία μάλιστα είναι εμφανή στη ζυγαριά.

Για περισσότερες από 40 ημέρες οι Έλληνες βρέθηκαν μπροστά από τον καναπέ του σαλονιού τους. Τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας προκάλεσαν την απόλυτη αδράνεια του σώματος, με τους περισσότερους να σταματούν να δουλεύουν και να μένουν στο σπίτι. Πολλοί μάλιστα έκοψαν κάθε δραστηριότητα αφήνοντας τον εαυτό τους ρίχνοντας το βάρος αποκλειστικά στην κουζίνα.

Τα αποτελέσματα της καραντίνας έκαναν την εμφάνισή τους με το τέλος αυτής, με τους Έλληνες στην πλειοψηφία τους να βγαίνουν από τα σπίτια τους βαρύτεροι και σε… απόγνωση. Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, οι παραλίες περιμένουν με… αποστάσεις του λουόμενους, ωστόσο και πάλι τα περιττά κιλά δεν κρύβονται.

Ο Αρκάς μέσα από το τελευταίο του σκίτσο περιγράφει σύντομα την νέα πραγματικότητα, με τους Έλληνες να ετοιμάζονται για βουτιές ξεκινώντας από την αγορά του κατάλληλου μαγιό που θα κολακεύει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό φαντάζει δύσκολή υπόθεση. Το απολαυστικό σκίτσο του Αρκά περιγράφει το… δράμα του μέσου Έλληνα προσθέτοντας στην παρακάτω φωτογραφία το εξής: «Θυμάσαι το: «Εδώ πληρώνονται όλα», όταν πας να αγοράσεις μαγιό».

Το τελευταίο σαββατοκύριακο με τη θερμοκρασία στα ύψη οι Έλληνες ξεχύθηκαν στις παραλίες δείχνοντας τα κάλλη τους. Ένα είναι το σίγουρο. Όλοι εμφανιστήκαμε στη θάλασσα με λίγα κιλάκια παραπάνω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments