Lifestyle

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φόρεσε στολή νίντζα και αποπλάνησε τους πάντες

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φόρεσε στολή νίντζα και αποπλάνησε τους πάντες
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Η ηθοποιός που ξεχωρίζει για τις τέλειες αναλογίες της, φόρεσε στολή νίντζα και έστειλε τους πάντες... αδιάβαστους. Απολαύστε την!

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποτελεί μια από τις πιο ποθητές γυναίκες παγκοσμίως αφού οι αναλογίες της και το βλέμμα της ξεσηκώνουν τους πάντες. Αυτή τη φορά, όμως, το τερμάτισε. Πως; Επιλέγοντας να φορέσει μια στολή νίντζα.

Στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες, όπου φοράει ένα μαύρο σύνολο που αναδεικνύει το μπούστο της. Μια μάσκα και κουκούλα ολοκλήρωσαν το ανατρεπτικό λουκ της 54χρονης ηθοποιού.

Απολαύστε την!

Η ηθοποιός είχε απομονωθεί στο σπίτι της στο Χερφορντσάιρ εν μέσω πανδημίας. Από εκεί έκανε διαδοχικές αναρτήσεις της με διαφορετικά μπικίνι, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία. Η 54χρονη σταρ δείχνει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός, καθώς εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ έχει χιλιάδες ακόλουθους. Αυτοί όχι μόνο την ακολουθούν, αλλά κάθε φορά που κάνει ένα ποστάρισμα, τα σχόλια και τα likes πέφτουν… βροχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments