Lifestyle

Η Λίνα είναι ο λόγος που θα ανοίξεις λογαριασμό στο Instagram

Η Λίνα είναι ο λόγος που θα ανοίξεις λογαριασμό στο Instagram
To εκρηκτικό μοντέλο διαθέτει έναν λογαριασμό - όνειρο που αν τον ανακαλύψεις δύσκολα θα ξεκολλήσεις.

Το Μαϊάμι της Φλόριντα είναι μια πόλη που έχει αναδείξει πάρα πολλές αισθησιακές παρουσίες και μια από αυτές είναι η Lyna Perez, η οποία διαθέτει έναν από τους πιο εκρηκτικούς λογαριασμούς στο Instagram αυτή την στιγμή. Αν και η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στην Φλόριντα, η εξωτερική της εμφάνιση παραπέμπει σε Λατινική Αμερική. Διαθέτει απίστευτα πληθωρικές καμπύλες και φυσικά ένα μπούστο που έχει κάνει τους 5 εκατομμύρια ακόλουθους της να χάσουν τον ύπνο τους.

Η Lyna ξεκίνησε στα 18 της χρόνια ως μοντέλο, αλλά απογοητεύτηκε γρήγορα και τα παράτησε. Τέσσερα χρόνια αργότερα, είδε τη δυναμική που μπορούσε να της προσφέρει το Instagram και ξεκίνησε να χτίζει την καριέρα της μέσα από αυτό, αναρτώντας αισθησιακές φωτογραφίες που αφήνουν πολύ λίγα στην φαντασία.

Το διάσημο μοντέλο έχει βρει το κλειδί της επιτυχίας ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκλειστικά φωτογραφίες με μαγιό και εσώρουχα. Οι ακόλουθοι της περιμένουν πως και πως κάθε της ανάρτηση ξέροντας πως εκείνη δεν θα τους απογοητεύσει αντιθέτως θα τους προσφέρει απλόχερα θέαμα που κόβει την ανάσα.

Η Lyna διαγράφει λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ λανσάροντας με το θεσπέσιο κορμί της εκατοντάδες σειρές εσωρούχων και μαγιό. Οι καμπύλες της αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν. Και εμείς ζούμε και αναπνέουμε για μια της φωτογραφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments