Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος ΚΙΝΑΛ: Η χώρα δεν θα αντέξει δεύτερο lockdown

Ανδρέας Λοβέρδος ΚΙΝΑΛ: Η χώρα δεν θα αντέξει δεύτερο lockdown
Ανδρέας Λοβέρδος ΚΙΝΑΛ: «Η απόδειξη της ατομικής ευθύνης του καθενός θα είναι και ο δείκτης του πώς θα χειριστούμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας» ανέφερε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ανδρέας Λοβέρδος ΚΙΝΑΛ: «Πήγαμε πολύ καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στηρίχθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι που σταμάτησε η δουλειά τους, υπήρξαν και υπάρχουν προβλήματα τα οποία κυρίως εντοπίζονται στις τράπεζες, οι δανειοδοτήσεις ακόμα με τα ταμεία επιχειρηματικότητας δεν πάνε όπως θα έπρεπε, υπάρχει δυσκολία και δυστροπία μέχρι στιγμής. Πρώτο συμπέρασμα ότι δεύτερο lockdown δεν θα το αντέξουμε… Διακόπτεται η πανδημία, δεν τελειώνει, δεν έχουμε εμβόλια, δεν έχουμε το τελειοποιημένο φάρμακο.

Οι ειδικοί λένε ότι είναι πάρα πολύ πιθανό ένα δεύτερο κύμα. Lockdown δεύτερο η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει, άρα η απόδειξη της ατομικής ευθύνης του καθενός θα είναι και ο δείκτης του πώς θα χειριστούμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας ως άνθρωποι που δεν θα έχουμε lockdown, θα ανήκουμε σε μία κοινωνία που θα είναι ανοικτά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στα μέτρα που ελήφθησαν για την οικονομία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής είπε: “Καταρχάς, τα μέτρα δεν εξειδικεύτηκαν σωστά. Τα μέτρα ήταν πολύ καλά είχαν όμως κενά. Εμείς ως κόμμα παίζαμε περίπου έναν ρόλο συμβούλου. Όμως στην πράξη, πέρα από τις πιστώσεις λογαριασμών και πέραν από τις ειδικές περιπτώσεις, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στις τράπεζες, στη συμπεριφορά των τραπεζών. Οι τράπεζες τώρα δείχνουν να ενισχύσουν αυτούς που δεν έχουν ανάγκη και όχι τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη”.

Κληθείς να σχολιάσει τη φημολογία σχετικά με το ενδεχόμενο μελλοντικής διεύρυνσης του κυβερνητικού σχήματος με στελέχη προερχόμενα από το Κίνημα Αλλαγής ο κ. Λοβέρδος ανέφερε “εκτιμώ ότι όλη αυτή η κινητικότητα των τελευταίων ημερών και το συγκεκριμένο δημοσίευμα της ΕΣΤΙΑΣ έγινα με κριτήριο την αυριανή και μεθαυριανή συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments