Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Τούρκοι στέλνουν τον Γκιουμούς στο Λιμάνι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Τούρκοι στέλνουν τον Γκιουμούς στο Λιμάνι
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τούρκικα δημοσιεύματα επιμένουν να στέλνουν στον Πειραιά τον ταλαντούχο εξτρέμ της Αντάλιασπορ, Σινάν Γκιουμούς.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντανιέλ Ποντένσε συνεχίζεται στο Λιμάνι, με τους «Ερυθρόλευκους» παράλληλα με την επιστροφή στη δράση να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά. Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσουά Μοντεστό βρίσκεται σε συνεχείς συνομιλίες εξετάζοντας φακέλους ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν την ομάδα από τον Πειραιά.

Παράλληλα με τις υποθέσεις που εξετάζουν οι «Ερυθρόλευκοι» υπάρχουν και οι προτάσεις ποδοσφαιριστών που καταφθάνουν στον Πειραιά. Μια από αυτές έρχεται από τη γειτονική Τουρκία, με τον Σινάν Γκιουμούς της Αντάλιασπορ να προτείνεται στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ο ταλαντούχος εξτρέμ φέτος αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα όντας δανεικός από την Τζένοα.

Ο 26χρονος Γερμανός – με τουρκικές ρίζες – παράλληλα με τον Ολυμπιακό φιγουράρει στη λίστα της Μπεσίκτας, με τους «Αετούς» να αναζητούν λύση προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματά του από την Τζένοα. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βλέπει με θετικό μάτι την περίπτωση του παίκτη και δεν αποκλείεται να προβεί σε κρούση για την απόκτησή του.

Τη φετινή σεζόν ο Σινάν Γκιουμούς με τη φανέλα της Αντάλιασπορ μετράει συνολικά 12 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ. Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως δεν βιάζονται να κλείσουν την υπόθεση ακραίος επιθετικός, περιμένοντας το τέλος των πρωταθλημάτων αξιολογώντας τότε τις περιπτώσεις που θα προκύψουν και θα προταθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments