Ελλάδα

Τραγωδία Κέρκυρα: Νεκρή 29χρονη στην Παιδιατρική Κλινική όπου νοσηλευόταν το παιδί της

Τραγωδία Κέρκυρα: Νεκρή 29χρονη στην Παιδιατρική Κλινική όπου νοσηλευόταν το παιδί της
Τραγωδία Κέρκυρα: 29χρονη, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρή σε θάλαμο Παιδιατρικής Κλινικής στην Κέρκυρα. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν εκεί καθώς νοσηλευόταν το παιδί της.

Τραγωδία Κέρκυρα: Θλίψη και ερωτηματικά προκαλεί η είδηση που έρχεται σήμερα από την Κέρκυρα. Μια μητέρα δύο παιδιών εντοπίστηκε νεκρή στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού. Την άτυχη γυναίκα βρήκαν άλλοι συνοδοί που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο αφού η ίδια ήταν εκεί, συνοδεύοντας το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.

Αυτό που οδήγησε στον εντοπισμό της 29χρονης ήταν το έντονο κλάμα του παιδιού που ανησύχησε τους παρευρισκόμενους και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο. Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα. Επικράτησε πανικός και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την ανάνηψη της.

Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης γυναίκας δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Χριστόφορος Τσαλικίδης «αύριο αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση», το πόρισμα της οποίας θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Παραλίγο να σκοτωθεί 17χρονος στη Ναύπακτο

Να σημειώσουμε ότι άλλη μια σοκαριστική είδηση ήρθε χθες στο προσκήνιο όταν 17χρονος γλίτωσε τον θάνατο από θαύμα. Σοκαριστικό βίντεο από τη Ναύπακτο κυκλοφορεί στο ίντερνετ με έναν 17χρονο να πηδάει από τον Φάρο επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βάλει στοίχημα. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη με την εικόνα του νεαρού να πέφτει από μεγάλο ύψος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, ανέβηκε στον Φάρο για να κάνει βουτιά αλλά χτύπησε άσχημα, επειδή είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 17χρονος που βρέθηκε στις πολεμίστρες του Φάρου, διστάζει να πηδήξει, αφού όπως λένε οι στενοί του φίλοι, δεν το είχε ξανακάνει ποτέ.

Οι γονείς του έγραψαν στο Facebook:

«Δεν επικροτώ την δράση του παιδιού μου πρόκειται ξεκάθαρα για μια νεανική επιπολαιότητα που τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και ειδικά στη Ναύπακτο αυτή την εποχή συνηθίζουν να υιοθετούν, ούτε το καταδικάζω όμως, ξέρουμε πως λειτουργούν οι έφηβοι. Το παιδί μου σώθηκε από βέβαιο θάνατο γιατί ήταν εκεί απλοί πολίτες που έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τους ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για αυτό. Όμως που ήταν οι αρχές; Που ήταν το λιμενικό; Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί και να εποπτεύει την περιοχή; Ο δήμος; Που είναι; Τι μέτρα έχει πάρει; Στο λιμάνι γίνονται έργα και η δημοτική αρχή δεν έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η αστυνομία που ήταν όταν ξέρουμε πως γίνεται συνάθροιση στο λιμάνι μάλιστα εν μέσω κορωνοϊού και δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας; Αυτή λοιπόν καταδικάζω και όχι το παιδί μου. Ο γιος μου σώθηκε γιατί υπήρξαν οι δυο τυχαίοι πολίτες να τον βοηθήσουν… Αλλιώς δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο. Οι αρχές υπήρξαν άφαντες σε μια περίπτωση ζωής και θανάτου χωρίς κανένα σχεδιασμό χωράς να μεριμνούν για την υγεία και το καλό των πολιτών. Εύχομαι από εδώ και πέρα να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα και να είμαστε οι τελευταίοι γονείς που έζησαν αυτή την περιπέτεια και αυτόν τον πόνο. Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους σας για τις ευχές σας για την γρήγορη ανάρρωση του Βασίλη μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments