Ελλάδα

Παππούς ασέλγεια: Προφυλακιστέος ο 76χρονος στη Θεσσαλονίκη

Παππούς ασέλγεια: Προφυλακιστέος ο 76χρονος στη Θεσσαλονίκη
Παππούς ασέλγεια: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 76χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια στις τέσσερις εγγονές του στη Θεσσαλονίκη.

Παππούς ασέλγεια: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 76χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες εγγονές του στη Θεσσαλονίκη. Στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου ο 76χρονος για να απολογηθεί για σεξουαλική κακοποίηση με θύματα τις τέσσερις ανήλικες εγγονές του. Ο 76χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι οι άσεμνες χειρονομίες που του αποδίδονται αποτελούσαν εκδηλώσεις υπερβολικής αγάπης προς τις εγγονές του και όχι πράξεις ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το GRtimes.gr, πριν απολογηθεί ο κατηγορούμενος κατέθεσαν ως μάρτυρες οι γονείς και μια θεία των κοριτσιών που υπερασπίστηκαν τον 76χρονο λέγοντας ότι ήταν εκδηλωτικός, αλλά δεν λειτουργούσε με πονηριά απέναντι στα εγγόνια του. Μέλη της οικογένειας και άλλοι συγγενείς συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο. Οι συγγενείς είπαν ότι ο 76χρονος βρίσκεται τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα όπου εγκλωβίστηκε λόγω του κορωνοϊού και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αλβανία. «Έχει παιδιά και εγγόνια τα οποία μεγάλωσε με αγάπη. Αν είχε κάνει κάτι εμείς θα τον σκοτώναμε» ανέφεραν, μεταξύ άλλων οι συγγενείς στους δημοσιογράφους.

Τι είχε συμβεί

Ο 76χρονος συνελήφθη στη Νεάπολη, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 15 Μαΐου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, ενώ προέκυψε ότι κατά τον τελευταίο χρόνο προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Για την υπόθεση υπήρξε καταγγελία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και έτσι κινήθηκε η διαδικασία για τη σύλληψή του.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία συνέλαβε τον 76χρονο, αλβανικής καταγωγής, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικους και κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16, 12 και 9 (δίδυμα) ετών και τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο προέβαινε στην κατ’ επανάληψη τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων εγγονών του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments