Video

Δημήτρης Αποστόλου Αλέξανδρος Ρήγας σειρά: Τα βρήκαν και ετοιμάζουν σίριαλ

Δημήτρης Αποστόλου Αλέξανδρος Ρήγας σειρά: Τα βρήκαν και ετοιμάζουν σίριαλ
Δημήτρης Αποστόλου Αλέξανδρος Ρήγας σειρά: "Στην περίοδο της καραντίνας γράψαμε μια νέα σειρά με τον Αλέξανδρο. Πριν από 4 μήνες κάναμε μια κουβέντα. Ήταν σαν να ήμασταν πάντα μαζί", τόνισε ο σεναριογράφος.

Μετά από μια αμφιλεγόμενη ρήξη ανάμεσα στους δύο όλα έρχονται για να ανατραπούν: Δημήτρης Αποστόλου και Αλέξανδρος Ρήγας φαίνεται πως τα “βρήκαν” και μάλιστα ετοιμάζουν μαζί τηλεοπτική σειρά. Ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε στο Πρωινό και στη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

“Στην περίοδο της καραντίνας γράψαμε μια νέα σειρά με τον Αλέξανδρο. Πριν από 4 μήνες κάναμε μια κουβέντα. Ήταν σαν να ήμασταν πάντα μαζί. Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας να δούμε τι μας έχει απομείνει από τη δημιουργικότητα, το χιούμορ. Δε θίξαμε ποτέ τα παλιά. Είχαμε να βρεθούμε 5 χρόνια. Καθίσαμε κάτω και φτιάξαμε μια ιδέα που τη σκαλίζαμε από τότε, μια family κωμωδία που θα λέγεται “Η τούρτα της μαμάς”. Μάλλον θα γίνει προς Γενάρη πλευρά”.

Ο Δημήτρης αποκάλυψε ότι έκαναν ραντεβού με το Mega και τον Πέτρο Μπούτο για να ξαναγίνει το “Τι ψυχή θα παραδώσεις” αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις γιατί όπως είπε: “Είναι μια πονεμένη ιστορία. Για κάποιο λόγο σταμάτησαν οι κουβέντες. Σαν κάτι να τον πόνεσε”. Αποκάλυψε μάλιστα γιατί η σειρά αυτή διακόπηκε τόσο άδοξα: “Είχαν πλακωθεί όλοι με όλους. Κάποιες άτυχες κουβέντες, κάποιες άτυχες στιγμές”.

“Συζητάμε να κάνουμε ταινία το “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” είπε και δήλωσε ότι θα ήθελε να δει το σίκουελ των “Δύο ξένων”, ενώ αποκάλυψε ότι κάποιοι άνθρωποι εμπόδισαν να γίνει ο τρίτος κύκλος που είχε ήδη γραφτεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments