Video

MasterChef 4 spoiler τελικός: Φήμες για τον μεγάλο νικητή

MasterChef 4 spoiler τελικός: Φήμες για τον μεγάλο νικητή
MasterChef 4 spoiler τελικός: Σύμφωνα με τα spoiler αυτός έχει το προβάδισμα να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

MasterChef 4 spoiler τελικός: Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του διαγωνισμού κυκλοφορούν φήμες για το ποιοι παίκτες θα προχωρήσουν και ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η τελική τριάδα αποτελείται από τον Σταύρο, τον Σταυρή από την Κύπρο και την Μαρία. Ωστόσο το τελικός θα είναι αντρική υπόθεση με τους δυο φίλους να διεκδικούν την πρώτη θέση.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης τον νικητή των δοκιμασιών του τελικού του MasterChef! Γνωρίζουμε ότι οι δύο φιναλίστ είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου. Ποιος κερδίζει στις δοκιμασίες; Η Φαίη Σκορδά είπε τα εξής: “Στον 1ο ημιτελικό φτιάχνουν το αγαπημένο τους πιάτο και νικητής είναι ο Σταύρος. Η δεύτερη δοκιμασία είναι μενού αντιγραφής και νικητής είναι και πάλι ο Σταύρος.

Άρα, έχουμε δύο ημιτελικούς και στους δύο είναι νικητής ο Σταύρος. Μένει η τελευταία δοκιμασία του τελικού. Ό,τι και να συμβεί, όμως, από τη στιγμή που έχει κερδίσει ο Σταύρος τις δύο δοκιμασίες, φαντάζομαι ότι αυτός θα είναι ο νικητής. Οι παίκτες δεν ξέρουν ποιος κέρδισε, το μαθαίνουν, μάλλον, τώρα”. Αν απομένει μόνο μία δοκιμασία και αν βαθμολογικά δεν μετράει περισσότερο, τότε μάλλον η Φαίη μόλις αποκάλυψε τον νικητή του MasterChef 4.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments