Αθλητισμός

Ηρακλής: Πώς μπορεί να αγωνίζεται του χρόνου στη Super League

Ηρακλής: Πώς μπορεί να αγωνίζεται του χρόνου στη Super League
Ηρακλής: Διαβάστε για το πώς η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης του χρόνου να αγωνίζεται στη Super League.

Ηρακλής: Ο Ηρακλής λείπει από τη Super League από το μακρινό -πλέον- 2011. Όμως, η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης και μία από τις ιστορικότερες στην Ελλάδα, μπορεί του χρόνου να αγωνίζεται εκεί.

Βέβαια, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα bluearena.gr που ασχολείται αποκλειστικά με τον Ηρακλή. Το ρεπορτάζ αναφέρει: «Έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι μέχρι τώρα (περί τα τέλη Μαΐου) ο νέος ποδοσφαιρικός Ηρακλής θα έπρεπε να έχει ήδη “κλειδώσει” τη νέα εταιρική ταυτότητά του και να έχει αρχίσει την προπαρασκευή για την ομάδα και την ΠΑΕ, που θα παρουσιάσει από την προσεχή σεζόν.

Οι πληροφορίες, οι οποίες διαρρέουν, υποστηρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα “βγει άκρη” με την υπόθεση του ΝΠΣ Βόλος (για διαφόρους λόγους) και ότι όσοι ασχολούνται με το θέμα του νέου ΑΦΜ είναι αποφασισμένοι να “τσεκάρουν” – μέσω επαφών με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου – και την προοπτική εξαγοράς των εταιρικών στοιχείων της Λαμίας. Ακόμη – ακόμη, συζητείται έντονα και η προοπτική να προκύψει μία… “έκπτωση” επιδιώξεων και να επιδιωχθεί μία ανάλογη συμφωνία με ομάδα της Super League 2, προοπτική, η οποία κρίνεται ως πολύ πιο βατή και προσεγγίσιμη…

Το ζητούμενο – και θα επιμείνουμε σε αυτό – είναι ο χρόνος, ο οποίος είναι και πολύτιμος για την υπόθεση της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και – ουσιαστικά – ανύπαρκτος… Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει γρήγορα, ακόμη και για την – απολύτως απευκταία – περίπτωση το όλο εγχείρημα να αποδειχθεί “πολύ κακό για το τίποτα”, καθώς σε τούτον εδώ τον Σύλλογο έχουμε – δυστυχέστατα – συνηθίσει σε… “φούσκες”… Τουλάχιστον, να τελειώνουμε γρήγορα, λοιπόν, ούτως ή άλλως…».

Πως ο Ηρακλής έφτασε στη Δ’ Εθνική

Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής με αποφάσεις των αρμόδιων αθλητικών οργάνων γνώρισε τρεις διαδοχικούς υποβιβασμούς μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, καταλήγοντας από την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος στην τέταρτη, παρόλο που αγωνιστικά είχε εξασφαλίσει την παραμονή του, τερματίζοντας στην 11η θέση της βαθμολογίας πριν 9 χρόνια. Λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος 2010-2011 το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Β΄Εθνική. Ο Ηρακλής άσκησε έφεση, η οποία όμως απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments