Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Αναζητείται η μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Αναζητείται η μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη
Επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η υγεία της νεαρής Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλι: Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας αναζητά η αστυνομία την απάντηση για την φρικιαστική επίθεση που δέχτηκε η νεαρή γυναίκα με βιτριόλι χθες το πρωί την ώρα που πήγαινε στο γραφείο της στην Καλλιθέα. Ήδη έχουν παρθεί καταθέσεις από συγγενικά της πρόσωπα, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν καταθέσεις και από το φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον. Την ίδια στιγμή οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το οπτικό υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες των καταστημάτων και επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή για να δουν όλες τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας η οποία σύμφωνα και με τα όσα κατάφερε να πει η 34χρονη την αιφνιδίασε και τις πέταξε το βιτριόλι.

Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων που είπε η 34χρονη γυναίκα σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της, καθώς δεν ήταν σε θέση να πει κάτι περισσότερο στους αστυνομικούς, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Η κατάσταση της υγείας της

Κρίσιμη αλλά σταθερή είναι η υγεία της νεαρής γυναίκας στην οποία γίνεται χορήγηση οπιούχων φαρμάκων για να αντέξει στους φρικτούς πόνους που προκαλούν τα εγκαύματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και σώματος, ενώ η επίθεση που δέχτηκε της έχει προκαλέσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό της μάτι με τον κίνδυνο να το χάσει να είναι αρκετά μεγάλος. Οι γιατροί καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες ενώ από πάνω της βρίσκονται πλαστικοί χειρούργοι και οφθαλμίατροι. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κοπέλα έχει στο 20% της επιφάνειας του σώματός της εγκαύματα από την χημική ουσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments