Διεθνή

Τέξας πυροβολισμοί: Πληροφορίες για πυροβολισμούς σε στρατιωτική βάση

Τέξας πυροβολισμοί: Πληροφορίες για πυροβολισμούς σε στρατιωτική βάση
Τέξας πυροβολισμοί: Έντονη κινητοποίηση στην περιοχή μετά από αναφορές για πυροβολισμούς από ένοπλο άνδρα μέσα στις εγκαταστάσεις της στρατιωτικής βάσης “Corpus Christi”.

Τέξας πυροβολισμοί: Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην περιοχή καθώς υπήρχαν αναφορές για πυροβολισμούς. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης επρόκειτο για ένοπλο άνδρα που άνοιξε πυρ μέσα στις εγκαταστάσεις της στρατιωτικής βάσης “Corpus Christi”. Το Reuters αναφέρει ότι οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοπλος άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και οι αρμόδιες αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Η διοίκηση της βάσης ανακοίνωσε λίγο μετά τις 15:30 ώρα Ελλάδας ότι «ο ένοπλος εξουδετερώθηκε». Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, η βάση παραμένει αποκλεισμένη, ενώ στο σημείο έχουν καταφθάσει ισχυρές δυνάμεις της Ναυτικής Αστυνομίας, οι οποίες εντόπισαν τον ένοπλο. Ο άνδρας είχε εισέλθει παράνομα στις εγκαταστάσεις στις 06:30 τοπική ώρα.

Νωρίτερα, η Υπηρεσία Ναυτικών Εγκληματολογικών Ερευνών (NCIS) εξέδωσε προειδοποίηση να μην πλησιάσει κανείς στις εγκαταστάσεις της βάσης και όσοι βρίσκονται κοντά στη βόρεια πύλη «να εξέλθουν αμέσως με ασφάλεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments