Lifestyle

Σπυροπούλου: Μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Σπυροπούλου: Μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση
Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ίσως την πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση όντας καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Σπυροπούλου: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής The 2Night Show ήταν χθες βράδυ η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η διαγωνιζόμενη του Just the 2 of Us εμφανίστηκε στο πλατό με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας φόρεμα που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία των τηλεθεατών.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε μάλιστα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη γκάφα που έκανε τις μέρες της καραντίνας όταν μπέρδεψε την πλαστική μεμβάρνη με τη μαγειρική ζελατίνη.

«Έχει πλάκα γιατί εγώ δεν ξέρω πολύ καλά μαγειρική και είναι αστείο γιατί με πολλά αντικείμενα ήρθα πρώτη φορά σε επαφή τώρα στην καραντίνα. Το χειρότερο είναι… Όταν έκανα το πρώτο cheesecake και δεν έγινε, μου είπαν να βάλω ζελατίνη, για να πήξει. Και τι έκανα; Πήρα τη μεμβράνη, τη ζελατίνη, το σκέπασα και το έβαλα στην κατάψυξη. Και λέω γιατί δεν πήζει, κάτι έκανα λάθος, τι ζελατίνη εννοούσατε;» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς, λέγοντας ότι έχει περάσει από το μυαλό της να “ξεμπροστιάσει” διάφορους που της στέλνουν ηχητικά και μετά βγαίνουν και υποστηρίζουν τα αντίθετα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να ηχογραφεί ανθρώπους επειδή -όπως είπε- άλλα έλεγαν σ’ εκείνη και άλλα όταν έβγαιναν στην τηλεόραση και τόνισε:

«Είχα σκεφτεί να ηχογραφώ τις συνομιλίες, επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά (μηνύματα) και διάφορα και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου τώρα, λέω: «μήπως πρέπει να πάω σε μία εκπομπή να τα βάζω;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments