Οικονομία

Ελληνική εταιρεία προσλαμβάνει 400 άτομα άμεσα με πολύ καλές αποδοχές και προνόμια

Ελληνική εταιρεία προσλαμβάνει 400 άτομα άμεσα με πολύ καλές αποδοχές και προνόμια
Η εταιρία κάνει λόγο για ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο, πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές και άλλα προνόμια.

Αρχής γενομένης από την Αττική μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των διανομέων φαγητού ζητά για να προσλάβει άτομα ώστε να καλύψει τις δραστηριότητές της που έχουν αυξηθεί. Είναι εμφανές ότι οι υπηρεσίες delivery έχουν μπει για τα καλά στην ζωή των Ελλήνων και αυτό φάνηκε από τις αυξημένες απαιτήσεις της καραντίνας, όπου αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεγαν το delivery για φαγητό καφέ ή γλυκό.

Γιατί μπορεί μονάχα τ σούπερ μάρκετ και οι επιχειρήσεις τροφίμων να ήταν ανοικτά κατά το lockdown λόγω κορωνοϊού, υπήρχαν όμως και εκείνοι που επέλεξαν να παραγγέλνουν αρκετές φορές την εβδομάδα. Οι αυξημένες απαιτήσεις, λοιπόν της πρόσφατης περιόδου αλλά και η ανοδική πορεία που δείχνει η διανομή φαγητού οδήγησαν την efood να αναζητήσει τους επόμενους 400 συνεργάτες της για τη θέση του διανομέα.

Σύμφωνα με την εταιρεία κάθε θέση διανομέα προσφέρει: Ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (σε 4ωρη, 6ωρη ή 8ωρη βάρδια), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια. Επιπλέον ο διανομέας λαμβάνει μηνιαία αποζημίωση δικύκλου και πλήρη εξοπλισμό, ενώ όλες οι δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης στο μέλλον είναι ανοιχτές. Ενημερώνεται για κάθε νέα παραγγελία μέσω του κινητού του και την παραδίδει, βάσει των οδηγιών που έχει λάβει. Ξεκινά την εργασία του μόλις φτάσει με το δίκυκλό του στο σημείο εκκίνησης και έχει πάντα δίπλα του την ομάδα του efood.

Αν κάποιος επιθυμεί να δει αναλυτικά τις πληροφορίες αλλά και να συμπληρώσει την σχετική αίτηση μπορεί να μπει σε αυτόν τον σύνδεσμο.  Το efood είναι μία υπηρεσία delivery στην οποία καθένας έχει άμεση πρόσβαση και μπορεί να παραγγείλει ό,τι χρειάζεται με  απλά βήματα.

Εύκολα, γρήγορα και από την άνεση του χώρου τους οι καταναλωτές έχουν σύντομα μπροστά τους αυτό που έχουν επιλέξει, αυτό που επιθυμούν. Το efood συνεργάζεται με 8.000 καταστήματα, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αγαθών, σε 90 πόλεις της Ελλάδας και χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους Έλληνες, που το εμπιστεύονται στην καθημερινότητά τους και εκτιμούν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Τώρα, το efood στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, αναλαμβάνοντας τη διανομή σε περισσότερα καταστήματα. Η επέκταση ξεκινά με την αναζήτηση 400 διανομέων για ολόκληρη την Αττική, ενώ σύντομα σχεδιάζεται το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments