Πολιτική

“Χρόνια πολλά” στον γιο της ευχήθηκε η Νίκη Κεραμέως

“Χρόνια πολλά” στον γιο της ευχήθηκε η Νίκη Κεραμέως
Χρόνια πολλά: Με ανάρτησή της στα social media η υπουργός Παιδείας ευχήθηκε στον γιο της για την ονομαστική του εορτή.

Χρόνια πολλά: Μια φωτογραφία με τον εορτάζονται σήμερα γιο της Κωνσταντίνο και ευχές ανάρτησε στο twitter η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά και μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 1,5 ετών και τον Λουκά 4 ετών.

“Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, και στον δικό μας Κωνσταντίνο” έγραψε η κ. Κεραμέως στην ανάρτηση με μια φωτογραφία στην οποία κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό γιο της.

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα:

Την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020, που είναι η 142η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Κωνσταντίνου και Ελένης, των αγίων ενδόξων θεοστέπτων μεγάλων Βασιλέων και ισαποστόλων. Επίσης, τιμάται η μνήμη των Μαρτύρων Πολυεύκτου, Βίκτωρος και Δονάτου, των Ιερομαρτύρων Τιμοθέου, Πολίου και Ευτυχίου, του Οσιομάρτυρος Παχωμίου, του εν Φιλαδελφεία, των Αδελφίου, Βόρου, Θεοδώρου και Ισιδώρου, του Οσπιτίου του Ερημίτου, του Χριστοφόρου, Πατριάρχου Αντιοχείας, του Κωνσταντίνου και των υιών αυτού Μιχαήλ και Θεοδώρου των Θαυματουργών, του Κωνσταντίνου πρίγκιπος Βλαχίας, του Κωνσταντίνου του διά Χριστόν σαλού, των Επισκόπων Κυρίλλου Ροστώβ και Βασιλείου Ριαζάν και Μουρώμ, της Ελένης πριγκιπίσσης, του Κασσιανού του Έλληνος και Θαυματουργού και του Αγαπητού Οσιομάρτυρος.  Ακόμα, τιμάται η Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου του Βλαδιμήρου και η Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου εν Πσκώφ.

 Την 21η Μαΐου εορτάζουν τα εξής ονόματα:

Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments