Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [21/05/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [21/05/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Πέμπτη [21/05/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Πέμπτη [21/05/20].

Κριός

Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και ήρθε επιτέλους η ώρα να αποκαλύψετε το μεγάλο μυστικό στο ταίρι σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα θα συμφωνήσει και πόσο γρήγορα θα ξεκινήσετε να το πραγματοποιείτε.

Ταύρος

Σήμερα θα ενοχληθείτε από κάτι που θα πει ή θα κάνει το ταίρι σας χωρίς να το εννοεί. Εάν το αφήσετε να εξελιχθεί, στο τέλος θα ξεσπάσετε. Απομακρυνθείτε για λίγο από τη συζήτηση ή απλά ζητήστε του να σταματήσει.

Δίδυμοι

Το ταίρι σας επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε – και ειδικά σήμερα περισσότερο από ότι συνήθως. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ωριμάζετε μαζί. Είναι ένα πολύ θετικό βήμα για τη σχέση σας.

Καρκίνος

Το ταίρι σας είναι απίστευτα μεθοδικό και αναλυτικό σήμερα. Τόσο που αρχίζετε να αναρωτιέστε πού πήγαν τα συναισθήματά του. Μην ανησυχείτε. Εξακολουθεί να νοιάζεται. Απλώς σήμερα είστε αυτοί που εκφράζει περισσότερο τι νιώθει.

Λέων

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφέρετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν στη σχέση σας. Μπορεί αρχικά να προκληθεί μια περίεργη ατμόσφαιρα αλλά στο τέλος θα έχετε καταφέρει να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να είστε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι στις ιδέες του/της συντρόφου σας, αν και η πρώτη σας αντίδραση θα είναι αρνητική. Κάτι από όσα σκέφτεται είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Κάντε μια δοκιμή.

Ζυγός

Σήμερα θα ανακαλύψετε ακόμη κάτι που συνδέει εσάς και το ταίρι σας, ακόμη και αν νομίζατε ότι τα έχετε ανακαλύψει όλα. Κάτι θα σας φέρει κοντά σε πνευματικό επίπεδο που μπορεί να διαρκέσει για πολύ-πολύ καιρό.

Σκορπιός

Σήμερα η σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα είναι αναπόφευκτη και πιθανόν θα είναι σφοδρή. Το καλό είναι ότι θα πρόκειται για κάτι καθαρά εγκεφαλικό χωρίς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και φωνές.

Τοξότης

Η κοινωνική σας ενέργεια εξακολουθεί να είναι ισχυρή, αν και μπορεί να αρχίσει να μειώνεται από το απόγευμα και μετά. Το ταίρι σας μπορεί να θέλει να σας συστήσει σε μερικά καινούργια άτομα. Είναι βέβαιο ότι θα τους γοητεύσετε με την προσωπικότητά σας.

Αιγόκερως

Μπορείτε να διακρίνετε ότι η τελευταία ιδέα του/της συντρόφου σας δεν θα ευδοκιμήσει. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο να τον/την αποτρέψετε χωρίς να τον/την κάνετε να αισθανθεί άσχημα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο, είστε εσείς.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να κάνετε το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο. Πείτε στο ταίρι σας ότι φέτος θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και δείτε πώς θα αντιδράσει. Δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να το κάνετε να συμφωνήσει με αυτό που θέλετε να κάνετε.

Ιχθύες

Έχετε μερικές νέες ιδέες που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το ταίρι σας. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να του το περάσετε, χωρίς όμως να δημιουργήσετε περιττές εντάσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments