Αθλητισμός

Πέθανε 24χρονος Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής

Πέθανε 24χρονος Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής
Μια τραγική είδηση ήρθε να σκεπάσει το ποδόσφαιρο της Γαλλίας, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ο 24χρονος Ζορντάν Ντιακιεσέ.

Είναι από τις στιγμές που δεν μπορεί να τις συλλάβει ο νους. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την είδηση και τον πόνο του ανθρώπου. Όταν φεύγει από τη ζωή ένας άνθρωπος πάντα υπάρχει θλίψη, όταν όμως αυτό συμβαίνει για ένα νέο παιδί ο πόνος είναι πολύ μεγαλύτερος, ειδικά για τα κοντινά πρόσωπα.

Το γαλλικό ποδόσφαιρο σήμερα πενθεί την απώλεια ενός ταλαντούχου παιδιού που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Άφησε αυτόν τον κόσμο πριν εκπληρώσει πολλά από τα όνειρά του. Όπως μεταδίδουν από τη Γαλλία, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Ζορντάν Ντιακιεσέ της Furiani Agliani, που συμμετέχει στη National 3 της Γαλλίας έφυγε από τη ζωή αιφνίδια το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ντιακιεσέ ξεκίνησε να αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Παρί και έφτασε μάλιστα να παίζει για την U20 της Γαλλίας. Αφού δεν κατάφερε ποτέ να παίξει στην πρώτη ομάδα της Παρί, αγωνίστηκε σε Chaux-de-Fonds (Ελβετία) και NK Rudes (Κροατία), ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην Furiani Agliani. Στη Γαλλία μιλούν για ένα ταλέντο που είχε όλο το μέλλον μπροστά του. Και μόνο το πέρασμά του από τις φημισμένες ακαδημίες της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν και η κλήση του στα εφηβικά τμήματα των «Τρικολόρ» μαρτυρούν για έναν παίκτη που άξιζε την προσοχή όλων. Δυστυχώς όμως πλέον ανήκει «στη γειτονιά των αγγέλων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments