Διεθνή

Τζένιφερ Άνιστον γυμνή φωτογραφία: Σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Τζένιφερ Άνιστον γυμνή φωτογραφία: Σε δημοπρασία για καλό σκοπό
Τζένιφερ Άνιστον γυμνή φωτογραφία: Ο φωτογράφος Μαρκ Σέλιγκερ μπαίνει μπροστά στην στήριξη όσων έχουν πληγεί από την πανδημία, δίνοντας διάσημες φωτογραφίες του για δημοπρασία. Μαζί και τη θρυλική φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον από το 1995.

Τζένιφερ Άνιστον γυμνή φωτογραφία: Ο κορωνοϊός έχει οδηγήσει πολλούς καλλιτέχνες να βγουν μπροστά και να στηρίξουν τον κόσμο που έχει ανάγκη. Ο διάσημος φωτογράφος Μαρκ Σέλιγκερ βγάζει σε δημοπρασία 25 από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες διάσημων για να στηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης από την πανδημία που έχει «χτυπήσει» όλον τον πλανήτη, και ειδικά τους πιο ευάλωτους και φτωχούς ανθρώπους.

Μεταξύ των φωτογραφιών που θα δημοπρατηθούν βρίσκεται και το εμβληματικό γυμνό πορτρέτο της Τζένιφερ Άνιστον, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο διάσημες πόζες της πετυχημένης ηθοποιού. Η νεαρή Τζένιφερ ποζάρει γυμνή, με σταυρωμένα τα πόδια και κοιτά τον φακό… στα μάτια στην ασπρόμαυρη λήψη που έχει μείνει στην ιστορία.

Θυμηθείτε την εμβληματική φωτογραφία

Η ιστορία της φωτογραφίας

Ήταν το 1995, στο αποκορύφωμα των Friends, όταν στον φακό του Μαρκ Σέλιγκερ πόζαρε όλο το καστ της θρυλικής σειράς. Η Τζένιφερ Άνιστον πόζαρεγυμνή στον φακό του Μαρκ Σέλιγκερ τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς για το εξώφυλλο του περιοδικού Us που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1996. Όπως δηλώνει ο 60χρονος Αμερικανός φωτογράφος, που έχει γίνει γνωστός για τα εξώφυλλα του περιοδικού Rolling Stone, τις φωτογραφήσεις στα περιοδικά GQ και Vanity Fair, τα πορτρέτα των ηθοποιών τη βραδιά των Όσκαρ, η Τζένιφερ Άνιστον -25 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία- εξακολουθεί να αποτελεί «ένα από τα αγαπημένα μου θέματα όλων των εποχών για να μιλήσω».

Στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με με την Red Carpet Advocacy και τον οίκο Christie’s ως μέρος της εκστρατείας RADArt4Aid, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του Μπραντ Πιτ, της Τζένιφερ Λόπεζ, των U2, του Τομ Χανκς, του Κερτ Κομπέιν και της Νικόλ Κίντμαν.

Δυο λόγια για την ηθοποιό με τις ελληνικές ρίζες

Η Τζένιφερ Άνιστον Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Γιάννη Αναστασάκη, που κατάγεται από τα Χανιά και μητέρα την επίσης ηθοποιό Νάνσυ Ντόου (1936-2016) που έχει Ιρλανδική και Σκωτσέζικη καταγωγή. Το ελληνικό της όνομα είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έντεκα χρονών. Επίσης, έχει δύο ετεροθαλείς αδερφούς: τον Τζον Μέλικ (John Melick) από την πλευρά της μητέρας της και τον Άλεξ Άνιστον (Alex Aniston) από την πλευρά του πατέρα της. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, η Άνιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη. Ο νονός της, ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τέλι Σαβάλας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments