Lifestyle

To μπούστο της Ναταλίας θα σε τρομάξει

To μπούστο της Ναταλίας θα σε τρομάξει
Το καλλίγραμμο μοντέλο διαθέτει τις τέλειες αναλογίες, ωστόσο το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κανείς με μια πρώτη ματιά είναι σαφέστατα το εκρηκτικό της μπούστο.

Μια αναζήτηση στο Instagram μπορεί να σου προσφέρει την χαλάρωση που αναζητάς μέσα σε μια δύσκολη ημέρα. Για τους περισσότερους άνδρες η αναζήτηση αυτή μεταφράζεται σε… σκάουτινγκ μοντέλων ή καλύτερα για να μην βάζουμε ταμπέλες, αιθέριων υπάρξεων που τους κρατά το ενδιαφέρον. Σε μια σύντομη περιήγηση ανακαλύψαμε ένα μοντέλο που είναι σίγουρο πως εντυπωσιάζει με την παρουσία του.

Το μοντέλο από τον Καναδά Natalie Gauvreau, γνωστή στο Instagram ως “Sexy Nat G”, ανάβει φωτιές στους 4,4 εκατομμύρια οπαδούς της, ανεβάζοντας μια σειρά αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία.

Η 35χρονη ξανθιά καλλονή μεγάλωσε στο Τορόντο και εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές διαφημίσεις και ως guest σε ταινίες, και αυτή την στιγμή διατηρεί την δική της ιστοσελίδα, στην οποία ποζάρει φορώντας ελάχιστα ή και καθόλου ρούχα. Οι εμφανίσεις του μοντέλου από τον Καναδά κόβουν την ανάσα. Η Natalie φροντίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της ανεβάζοντας φωτογραφίες, στις οποίες η ίδια φορά τα απολύτως απαραίτητα.

Στα 35 της διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά στον χώρο του μόντελινγκ. Η συχνή γυμναστική και η σωστή διατροφή όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της είναι τα βασικά συστατικά προκειμένου να διατηρηθεί ένα σώμα σε καλή κατάσταση.

Το «στολίδι» του Καναδά στις οθόνες σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments