Πολιτισμός

Tenet: Στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν ο χρόνος πάει ανάποδα

Tenet: Στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν ο χρόνος πάει ανάποδα
Tenet: Στη δημοσιότητα δόθηκε το δεύτερο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν.

Tenet: Έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε η Δουνκέρκη που αποτελεί την τελευταία ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν. Τα τελευταία χρόνια ο σπουδαίος σκηνοθέτης δούλεψε εντατικά προκειμένου να ετοιμάσει το “Tenet”. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ που μας έβαλε στο κλίμα. Πλέον βρισκόμαστε λίγο πριν η ταινία φτάσει στους κινηματογράφους. Τουλάχιστον με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Στο δεύτερο τρέιλερ βλέπουμε αυτό που είχαμε καταλάβει και νωρίτερα για την ταινία. Ο χρόνος δεν είναι όπως τον ξέρουμε στην πραγματική ζωή. Δεν θα δούμε μία παραδοσιακή time travel ιστορία, αλλα τις περιπέτειες μίας ομάδας ανθρώπων που μπορούν με κάποιο τροπο να… βαδίσουν ανάποδα στον χρόνο. Χρησιμοποιούν μάλιστα τη λέξη «Inversion».

Είναι φυσιολογικό ότι το μυαλών πολλών πάει στο Inception που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ο John David Washington πρωταγωνιστεί και μαζί με τον Πάτινσον θα δούμε ακόμα τους Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine και Kenneth Branagh. Με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η ταινία είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αλλαγή λόγω κορωνοϊού. Μάλιστα στο νέο τρέιλερ δεν υπάρχει αναφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας όπως συμβαίνει παραδοσιακά στα τρέιλερ. Οι προσδοκίες για το νέο “παιδί” του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μεγάλες και μένει να δούμε πότε θα μπει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε το τρέιλερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments