Lifestyle

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Μητσικώστας

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Μητσικώστας
Δυο κανάλια τον διεκδικούν χωρίς εκείνος ακόμη να έχει δώσει απάντηση.

Κοντά στην μεγάλη επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες είναι ο Γιώργος Μητσικώστας ο οποίος έχει μείνει εκτός εδώ και αρκετό καιρό. Η τελευταία του παρουσία ήταν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ πριν από περίπου ένα χρόνο με το  «Mhtsi Show». Ο Γιώργος Μητσικώστας ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους μίμους της Ελλάδας φαίνεται πως έχει ήδη κάποιες προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Dailymedia δυο είναι τα κανάλια τα οποία έχουν κάνει κρούση στον γνωστό μίμο με τον ίδιο να μην έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση. Οι δυο τηλεοπτικοί σταθμοί θέλουν να διευρύνουν το ψυχαγωγικό τους πρόγραμμα με τη νέα σεζόν εντάσσοντας σε αυτό και μια σατιρική εκπομπή με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μητσικώστα.

Η καριέρα του Γιώργου Μητσικώστα ξεκίνησε το 1991 όταν παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι της ΕΤ1 «Τα πήρες όλα κι έφυγες». Το 1992 ήταν ο κεντρικός δημιουργός της κωμικής σειράς «Πίτσι πίτσι με τον Μήτσι» στο MEGA, το οποίο παρουσίασε 84 επεισόδια σε 1 χρόνο. Αυτό αποτέλεσε και την πρώτη μεγάλη του επιτυχία. Το 1994 πρωταγωνίστησε στις σειρές 16 επεισοδίων «ΣΚΑΪ Μήτσι» (16 επεισοδίων), «Φτύσ’ τους» και «Τρελλάς», οι οποίες μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το 1996 πρωταγωνίστησε στο πολύ γνωστό «Τάτσι Μίτσι Κώστα» στον ΑΝΤ1. Επανήλθε στα τηλεπαιχνίδια το 1997 με το «Σούπερ 13» ξανά στην ΕΤ1 (όπως και στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά). Το «Μήτσι χώστα», κωμική τηλεοπτική σειρά με έντονο πολιτικό περιεχόμενο, έγινε πραγματικότητα το 2001 και κράτησε για 6 χρόνια, στο ALTER. Η σειρά «Κώδικας Ντα Μήτσι» ακολούθησε στο ίδιο κανάλι κατά το 2006.

Το 2008 και το 2009 παρουσίασε το «Fatus olus», ένα τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων στον ALPHA (το 3ο στην καριέρα του) στο οποίο οι παίκτες ήταν πολυάριθμοι, με έναν κεντρικό παίκτη ο οποίος καλούταν να κερδίσει όλους τους υπόλοιπους (εξ ου και το «fatus olus»). Επίσης, κατά το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα παρουσίασε την πολύ επιτυχημένη σατιρική εκπομπή «Ο Γιώργος σφύριξε», στο ίδιο κανάλι. Τον Ιούνιο του 2011 ξεκίνησε μία σειρά σατιρικών εκπομπών στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Radio 97.2.

Τον Φεβρουάριο του 2014 επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα, ξεκινώντας την παρουσίαση μίας νέας σατιρικής εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό E Channel με τον τίτλο «Mηtsi Show». Η εκπομπή μεταδίδεται από το ίδιο κανάλι και για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Στη συνέχεια μετακομίζει στην ΕΡΤ όπου έμεινε μέχρι και πριν από ένα χρόνο περίπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments