Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης μέτρα στήριξης: Η ύφεση θα είναι μικρότερη του αναμενομένου

Άδωνις Γεωργιάδης μέτρα στήριξης: Η ύφεση θα είναι μικρότερη του αναμενομένου
Άδωνις Γεωργιάδης μέτρα στήριξης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στάθηκε και στην επιστρεπτέα προκαταβολή τονίζοντας πως πλέον έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις.

Άδωνις Γεωργιάδης μέτρα στήριξης: «Έως 15 Ιουνίου να ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι στα καταστήματα εστίασης αιτείται το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων», όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης. «Ο στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες εστίασης να λειτουργήσουν. Για να είμαστε δίκαιοι με όσους δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τους εσωτερικούς χώρους», είπε ακόμη ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος επισήμανε ότι θα υπάρξουν φορολογικές ελαφρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ανοίξουν τα καταστήματα που έχουν μονάχα εσωτερικούς χώρους» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη κατανόηση του ελληνικού λαού αναφέροντας πως το σύνολο έχει ανταποκριθεί πλήρως στα μέτρα, ωστόσο δεν παρέλειψε να κατακρίνει τον συνωστισμό στις πλατείες. «Κάνετε πάρτι αλλά μην είστε ο ένας πάνω στον άλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

«Η ύφεση θα είναι μικρότερη του αναμενομένου, ενώ η ανάκαμψη ταχύτερη του αναμενομένου», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος για την επιστρεπτέα προκαταβολή υπογράμμισε πως πλέον θα μπορούν να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις, καθώς θα συμπεριλαμβάνεται ο τζίρος του Απριλίου.

Επίσης, ο υπουργός τόνισε πως όσοι έχουν πληγεί θα πάρουν χορήγηση στη δόση του δανείου τους, ενώ σχετικά με το ζήτημα του Έβρου απάντησε πως «ουδέποτε πάτησαν οι Τούρκοι σε ελληνικό έδαφος» και πως η δήλωση Δένδια διαστρεβλώθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments