Video

Φορτηγατζής ξέχασε να κατεβάσει την καρότσα και έπεσε πάνω σε γέφυρα

Φορτηγατζής ξέχασε να κατεβάσει την καρότσα και έπεσε πάνω σε γέφυρα
Δείτε το βίντεο το οποίο έχει γίνει viral.

Viral εξαιτίας της αφηρημάδας του έγινε ένας οδηγός φορτηγού στο Μιλγουόκι ο οποίος βρισκόταν στον δρόμο και οδηγούσε το όχημά του με σηκωμένη την καρότσα. Έχοντας αναπτύξει κάποια ταχύτητα και μην έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η καρότσα του φορτηγού του ήταν σηκωμένη και όχι κανονικά στη θέση της προσπάθησε να περάσει κάτι από μια γέφυρα.

Αφηρημένος από το τελευταίο ξεφόρτωμά του ο οδηγός επιχείρησε να περάσει από την γέφυρα μόνο που το ύψος της καρότσας ξεπερνούσε εκείνο της γέφυρας. Το αποτέλεσμα ήταν μια σφοδρή σύγκρουση με την καρότσα να χτυπά στο τσιμέντο και να πέφτει στο οδόστρωμα.

Το κωμικοτραγικό περιστατικό κατέγραψαν κάμερες άλλων οχημάτων που βρίσκονταν στο σημείο. Ευτυχώς που πίσω από τον οδηγό του φορτηγού ερχόταν άλλο αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός του κατάλαβε τι θα γινόταν και σταμάτησε πολύ πριν η καρότσα πέσει πάνω του. Σίγουρα ο συγκεκριμένος οδηγός διεκδικεί ένα βραβείο για τον μεγαλύτερο γκαφατζή οδηγό φορτηγού της χρονιάς. Να επισημάνουμε ότι εκτός από την καταστροφή του φορτηγού ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments