Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Επίκειται συνάντηση με Ρόκα – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Επίκειται συνάντηση με Ρόκα – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του
Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Ο Αργεντινός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «Πράσινους», ωστόσο δεν αποκλείεται η συνεργασία των δύο πλευρών να ανανεωθεί εκ νέου

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Θερμό αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι για το «Τριφύλλι», καθώς ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής καθημερινά συζητά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν στους «Πράσινους».

Στον Παναθηναικό πέρα των μεταγραφών προτεραιότητα δίνουν και σε ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και υπάρχει η διάθεση για επέκταση της συνεργασίας τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Εμάνουελ Ινσούα, με τον Αργεντινό μπακ να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με το «Τριφύλλι» με το τέλος της σεζόν. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία να αναζητήσει συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές, οι οποίες να αγγίζουν τις 600 με 700.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά αποτελούν εμπόδιο στους «Πράσινους» να επαναδιαπραγματευτούν μαζί του, ωστόσο όσο ο καιρός περνά και ο Αργεντινός δεν βρίσκει την πολυπόθητη πρόταση από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να «συμβιβαστεί» και με λιγότερα. Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν πως ο Τσάβι Ρόκα θα καταφέρει να πείσει τον Αργεντινό να παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ όντας ένας από τους κομβικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Παρόλα αυτά ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει κανονικά το… σαφάρι αναζητώντας παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι «Πράσινοι» έχουν στο ρόστερ τους Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη, ωστόσο πιθανή αποχώρηση του Ινσούα θα κάνει επιτακτική την ανάγκη προσθήκης μιας ακόμη λύσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments