Lifestyle

Το μπούστο της Κατερίνας θα σου πάρει τα μυαλά

Το μπούστο της Κατερίνας θα σου πάρει τα μυαλά
Το εντυπωσιακό μοντέλο φροντίζει να τονίζει σε κάθε φωτογραφία στο Instagram το δυνατό του σημείο.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι καυτοί λογαριασμοί στο Instagram ανήκουν σε Ρωσίδες καλλονές, οι οποίες είναι κατεξοχήν πολύ όμορφες και σέξι γυναίκες. Μία από αυτές είναι η Ekaterina Enokaeva, ένα εντυπωσιακό μοντέλο που κατάφερε να γίνει γνωστή όταν άρχισε να δημοσιεύει αισθησιακές φωτογραφίες της με εσώρουχα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το 2014.

Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στην Μόσχα της Ρωσίας και από πολύ μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο. Τελικά τα κατάφερε το 2014, καθώς έγινε αρκετά δημοφιλής στο Instagram και άρχισε να συνεργάζεται με γνωστούς φωτογράφους και περιοδικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η 29χρονη Ρωσίδα ξέρει πως να τρελαίνει τους πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους της στο Instagram και εμείς είμαστε εδώ για να επιβεβαιώσουμε του λόγου το αληθές.

Η Ekaterina Enokaeva πραγματοποιεί λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ αλλά και στο Instagram. Εκεί φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες που υπερτονίζουν τα κάλλη της. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλη προσπάθεια καθώς οι χάρες της δεν μπορούν να κρυφτούν.

Το μπούστο της βγάζει… μάτι! Η ξανθιά καλλονή συνηθίζει να φωτογραφίζεται με εσώρουχα αλλά και μαγιό με δεκάδες εταιρίες να της εμπιστεύονται τα προϊόντα τους καθώς ξέρουν πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να λανσαριστούν σωστά. Βέβαια πολλές φορές το ύφασμα χάνεται καθώς οι άνδρες έχουν στραμμένα τα μάτια τους το εκπληκτικό της κορμί. Πως να κάνουν αλλιώς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments