Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα [25/05/2020]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα [25/05/2020]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα [25/05/2020].

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Καρκίνο, ανοίγει την εβδομάδα σας με διάθεση να τακτοποιήσετε το σπίτι σας! Εστιάστε σε όσα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ευχάριστα. Έτσι θα διασφαλίσετε την ηρεμία μυαλού και σκέψης. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Άρη από τους Ιχθύες. Κάθε θετική κίνηση θα σας γαληνεύει!

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στους Διδύμους. Σε αυτό το ζώδιο βρίσκονται επίσης ο Ήλιος και ο Ερμής. Η εντολή της ημέρας είναι η θετική σκέψη και οι αγαστές επικοινωνίες! Τη Δευτέρα θα προβληματιστείτε για θέματα και καταστάσεις που έχουν προκαλέσει συγκρούσεις με άτομα στην οικογένειά σας, συναδέλφους ή γείτονες. Μην αφήσετε τη ζήλια να σας θολώσει το μυαλό. Εάν κάτι σας ενοχλεί στην ερωτική σας σχέση, καθίστε και μιλήστε ανοιχτά με τον/τη σύντροφό σας. Εάν προκύψουν προβλήματα οικιακής φύσεως ή υποθέσεις που σχετίζονται με ιδιοκτησία κάθε είδους, θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να τα επιλύσετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν πρόκειται για μια κληρονομιά ή περιουσία που δεν είναι δική σας.

Σήμερα μπορεί να χαρείτε ή να επωφεληθείτε από μια δράση ή συνομιλία με μια γυναίκα. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα έχουν μια ξεχωριστή μέρα. Ζήστε τη ενεργά, συνειδητά και στο έπακρο. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από γεγονότα, νέα ή επισκέψεις από την οικογένειά σας, που σχετίζονται με κάποιο αρραβώνα ή γάμο και τα λοιπά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τη Δευτέρα θα βιώσετε σημαντικές στιγμές στην ερωτική ή την οικογενειακή σας ζωή, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών σας. Σήμερα μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα ενδιαφέρον άτομο με το οποίο θα απολαμβάνετε να συζητάτε. Θα έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα ή δραστηριότητες. Τα γεγονότα της μέρας θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή που κάνουν πολλά επαγγελματικά ταξίδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα θα συναντηθείτε με φίλους και θα συζητήσετε σημαντικά θέματα που αφορούν τη ζωή σας. Ενδεχομένως να έχει προϋπάρξει κάποιο ραντεβού, είτε ένα απροσδόκητο γεγονός να πυροδοτήσει μια τέτοια συνάντηση. Επίσης, θα εκπλαγείτε από νέα ή κουτσομπολιά για άτομα που γνωρίζετε. Η Δευτέρα υποδεικνύει μια έκπληξη, που σχετίζεται με ένα επερχόμενο ταξίδι ή με άτομα από άλλα μέρη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με κάποιο άγχος ή μια αδιαθεσία. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων, για συναντήσεις που απαιτούν τακτ και διπλωματικότητα. Η Δευτέρα προμηνύει γεγονότα συναισθηματικής φύσεως, τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας επαφές. Είναι πιθανό να προγραμματίσετε συναντήσεις ή συγκεντρώσεις με τους φίλους σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα προσπαθήστε να μην πιέσετε ή να θέλετε να ελέγξετε την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Κάποιοι θα λάβετε νέα που θα αφορούν μια ερωτική σχέση από το παρελθόν, που δεν θα σας εκπλήξουν. Μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή έντασης στην οικογένεια, που θα σχετίζεται με έναν συγγενή. Η Δευτέρα θα είναι ενδιαφέρουσα μέρα για τη δουλειά σας, λόγω της εξέλιξης απροσδόκητων γεγονότων ή της εμφάνισης νέων συναδέλφων, πελατών και τα λοιπά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments